Batmanda Okul Onarımları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Batmanda Okul Onarımları Devam Ediyor

Batmanda Okul Onarımları Devam Ediyor

Batman'da yaz tatili boyunca okullarda tadilat ve onarım işleri devam edecek.

29.07.2015 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullar bakım ve onarım devam ediyor

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yaz tatilinde okullarda devam eden, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde görerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaz tatili öncesinde yapılan planlama kapsamında, okullarda devam eden bakım ve onarım çalışmalarını denetleyen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi alıyor.

Bu kapsamda son olarak bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı, İMKB Belde ilkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Okul Müdürü Veysi Ergül'den çalışmalar hakkında bilgi aldı, çalışma alanlarını gezerek çalışmaları yerinde gördü.

Çelik,çalışmaların planlanan takvim süresi içinde bitirilmesini istedi.

Yeni eğitim yılı başında okulların hazır olmasının önemli olduğunu ifade eden Çelik, "Okullarımızın fiziki durumunu Ocak ayı başında yapılan durum tespiti ile belirlemiştik. Elde edilen bilgiler doğrultusunda bir çalışma takvimi belirlendi. O takvim doğrultusunda yaz tatili süresi içinde, ihtiyaç duyulan duruma göre okullarımız, bakım ve onarımdan geçirilmekte. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedefimiz, öğrencilerimize en iyi fiziki şartlarda, en iyi eğitimi vermek, bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Okul Onarımları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement