Batmanda Sağlık Turizmi İle İlgili Toplantı Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Batmanda Sağlık Turizmi İle İlgili Toplantı Yapılacak

Batmanda Sağlık Turizmi İle İlgili Toplantı Yapılacak

12 Eylül 2015 Cumartesi günü Batman Real Konak Hotel'de, turizmci Emin Çakmak ve ekibi ile bölge yatırımcıları bir toplantı düzenleyecek.

03.09.2015 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Turizm toplantısı Batmanda yapılacak

Türkiye turizminin duayen ismi başarılı turizmci Emin Çakmak ve ekibi Batmana geliyor.

Türkiye Sağlık Turizm Geliştirme Konsey Başkanı ve Türsab Başkan adayı Emin Çakmak Anadolu gezintileri kapsamında Güneydoğu Anadolu bölgesinin turizmde yükselen kenti Batman'da Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren önemli seyahat acenteleri ve turizmciler ile 12 Eylül akşamı gerçekleşecek akşam yemeğinde buluşacak.

Real Konak Hotelde gerçekleşecek etkinlikte Güneydoğu Anadolu bölgesinin seyahat acentelerinin sorunları, Batman ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin turizminin gelişmesi için çözüm önerileri konuşulacak.

Real Konak Hotel Genel Koordinatör Hüseyin Aslan, yaptığı açıklamada, "Emin Çakmak Türkiye turizmi için çok değerli bir isim Emin Çakmak'ın ülkemiz turizmi için yapmış olduğu başarılı çalışmalar herkesçe malum. Ülkemiz turizmine hizmet eden sayın Emin Çakmak'ı Batman ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren tüm seyahat acentelerimizi ve Batman turizmine yön veren değerli isimleri Batman'ın güzide oteli Real Konak Hotelde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Batman Real Konak Hotel olarak bu denli önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın ve Batman turizminin gelişmesine mihenk taşı olmanın haklı gururunu yaşamaktayız" dedi. www.batmangazetesi.com.tr

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Sağlık Turizmi İle İlgili Toplantı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement