Batmanda Ücretsiz Bilardo Kursu Veriliyor - Son Dakika
Spor

Batmanda Ücretsiz Bilardo Kursu Veriliyor

Batmanda Ücretsiz Bilardo Kursu Veriliyor

Batman Bilardo il temsilciliği tertip komitesi, gençlere yönelik bilardo kursunu açtıklarını belirttiler.

23.10.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adresim Bilardo tesisinin özverisi ile yapılacak kurstan ücret almayacaklarını belirtmesi üzerine harekete geçen tertip komitesi, Kayıt başvurularını almaya başladılar.

Bilardo sporunu sevip maddi imkansızlıktan dolayı oynamayan gençlerimizi hedef alarak herkese açık olan ücretsiz bilardo kursu 26.10. 2014 günü saat 10.00'da başlayacak.

Antrenörlerimiz nezaretinde Pazar günü 10.00/14.00 arası verilecek eğitimin yanı sıra öğrencilerimiz, hafta içi de 10.00/12.00 arası pratik antrenman yapabileceklerdir.

Bilardo İl Temsilcisi A.Kerim Karaer şunları söyledi; "Bilardo sporu tüm dünyada, ilgi görürken, henüz bizde bilardonun spor olduğunu, federasyonlaştığını bilmeyen çok kişi var. Bu nedenle öncelikle bu sporu sevdirmenin yollarını araştırdık. Batman'da ilk kez açılan bilardo kursunu, katkılarını esirgemeyen Adresim Bilardo Tesisi'nde gerçekleştireceğiz. Sınırlı kontenjanı olan bu kurs 28 Aralık'ta kursiyerler arasında düzenlenecek turnuva sonrası kupalar ve belgelerini vereceğimiz törenle son bulacak. Başvuru için 0545 531 60 54 nolu telefondan gerekli bilgiyi alabileceklerdir."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanda Ücretsiz Bilardo Kursu Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement