Batmanda Yaz Spor Okulu Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Batmanda Yaz Spor Okulu Etkinlikleri Başladı

Batmanda Yaz Spor Okulu Etkinlikleri Başladı

Batman Belediyesi tarafından tertiplenen yaz spor okulları programı, başladı.

26.06.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz Spor Okulları Başladı

Batman Belediyesinin düzenlediği yaz spor okulları etkinliği çok sayıda çocuğun katılımıyla yapılan açılış etkinliği ile start aldı.

Yaz Spor Okulu'nun yüzme, basketbol, volaeybol, futbol, atletizm, masa tenisi, judo, tekvando v.b branşlarda bu yılda bini aşkın farklı yaş gruplarından oluşan çocukların katılımıyla açılışı yapıldı.

Belediye Kadın Spor Kompleksi'nde düzenlenen yaz spor okulların açılışına Belediye Eşbaşkan Yardımcıları Semra Güneş, Nasır Taş, Aziz Aksin ile belediye meclis üyeleri, öğrenci ve velileri, yaz spor okullarının açılışına katıldı.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı yaz spor okulları açılış etkinliğinde konuşan Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Semra Güneş, çocukların sporla buluşması ve bu buluşmaları büyüten etkinliklerle çalışmaları büyütmeyi hedeflediklerini belirtti.

Başvuru yapan öğrenci sayısının bini aştığını söyleyen Güneş, "Yaz ayı boyunca süren binlerce çocuğun dahil olduğu çeşitli branşlarda kurs çalışmalarının yapıldığı spor etkinliklerimizden biri. Batman Belediyesi olarak çocuklarla bir araya gelip ortak paylaşımlarda bulunmak bizin için önemli" diye konuştu.

Güneş, Batman Belediyesi olarak 13 yıldır bu etkinliği düzenlediğini söyleyerek, " Sağlıklı sportif faaliyetler içinde kendi gelişimini özgür bir şekilde sağlayan çocuklarımızın olması bizim için mutluluk verici. Batman Belediyesi olarak çocuklarımıza çok daha iyi şartlarda çok daha iyi hizmet edebilecek alanlar yaratmak istiyoruz. Kadın Spor Kompleksi de bu alanlardan biridir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Yaz Spor Okulu Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement