Batman'da Yol Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Batman'da Yol Seferberliği

Batman\'da Yol Seferberliği

Batman İl Özel İdare Sekreterliği, il genelinde yoğun bir şekilde yol yapım çalışmaları başlattı.

14.10.2014 09:53  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman İl Özel İdare Genel Sekreterliği, 10 Milyon TL maliyetle Batıraman – Yayladüzü (Gundık) arası 23,5 Kilometrelik asfaltlama çalışması başlatacak.

Batmanda yoğun bir şekilde yol yapım çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Özer, Kantar Köprüsü ve bağlantı yolları hakkında bilgi verdi.

Özer, "Kantarda aydınlatma çalışmalarımız bitti köprü ayaklarına yalıtım çalışması yaparak köprü ayaklarının daha uzun ömürlü olmasını sağlayacak proje hazırlıyoruz. 1 ay içinde Batıraman tarafından Gercüş Yayladüzü Köyüna kadar 23,5 km'lik güzergah asfaltlanacak. Ayrıca, Yayladüzü Köyü ile Kayapınar (Aynkaf) Beldesi arasındaki kalan yol genişliği 10 metreye çıkarılacak ve bu çalışmalara 10 Milyon TL harcanacak" dedi.

KÖY VE MEZRA YOLLARDA DA HUMMALI ÇALIŞMALAR

İl Özel İdare Genel Sekreterliği olarak köy yolları ile ilgili program dahilinde Kantar Köprüsü paralelinde Gercüş ve Hasankeyf'e bağlı 12 köy ile 18 mezrada çalışmaların yapıldığını ifade eden Genel Sekreter A.Kadir Özer, köy ve mezra bağlantı yollarının 30 kilometreye tekabül ettiğini ifade etti.

KÖYLERE BSK ASFALT

Merkeze bağlı Yukarı Bayramlı ve Demirlipınar Köyü ve Beşiri ilçesine bağlı Aşağı Kursi-Otluca Köyleri ile Güvercinlik Köyü BSK Asfalt çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Özer, çlışmalar hakkında yaptığı açıklamada "Kozluk ilçemize bağlı Ünsaldı-Koyuncular BSK Asfalt yapımı ile Dövecik- Yenidoğan Köyleri arası BSK Asfalt çalışmaları tamamlanmış olup Sason İlçemizde de Yücebağ-Koçkaya-Binekli- Günlüce ile Kaşyayla-Uluağaç- İncesu grup köy yolları genişletme ve ıslah çalışmaları tamamlanmıştır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'da Yol Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement