Batmandaki Okullarda Bilim Şenliği - Son Dakika
Yerel

Batmandaki Okullarda Bilim Şenliği

Batmandaki Okullarda Bilim Şenliği

Batmandaki okullarda bilim etkinlikleri devam ediyor.

09.06.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim şenlikleri sürüyor

Batman merkez Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı' ile kermes düzenledi.

Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen Fuara, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bilim fuarı ve kermesin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar okulun bahçesinde kurulan stantları gezdi, öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Gün boyu devam eden etkinliklerin sonunda Okul Müdürü Ferit Altun katılımcılara teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Mevlana Ortaokulundaki etkinliğe ise, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu, Şube Müdürleri Cemal Konakçı, Abdulhakim Doğu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı' hakkında, Okul Müdürü Şehmus Oral ve proje koordinatörü Hacer Ekinci'den bilgi aldılar.

Yapılan bilgilendirmenin ardından 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılış kurdelesi kesildi. Fildişi Macunu gösterisinden sonra 62 projenin sergilendiği stantlar gezildi, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alındı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmandaki Okullarda Bilim Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement