Batmanlı Atletler Milli Takımda - Son Dakika
Spor

Batmanlı Atletler Milli Takımda

Batmanlı Atletler Milli Takımda

Türkiye Atletizm Federasyonu Milli Takımlar Teknik Heyeti, Petrolspor Atletizm Takımından Ferhat İlimen ve Ömer Bakır'ı bünyesine kattı.

21.08.2015 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrolsporlu Atletler Milli takımda

Batman Petrolspor atletizm takımı sporcularından Ferhat İlimen ve Ömer Bakır, 2020 Olimpiyat aday kadrosuna alındılar.

Türkiye Atletizm Federasyonu Milli Takımlar Teknik Heyeti tarafından uzun süredir izlenen başarılı iki sporcunun aday kadroya alındıkları ve 18-28 Ağustos 2015 tarihinde Erzurum ilinde yapılan milli takım katıldıkları açıklandı.

Haziran ayından İzmir ilinde gerçekleştirilen Naili Moran Türkiye şampiyonasında kendi yaş kategorisinde 800 ve 1500 metrelerde Türkiye Şampiyonu olan Ferhat İlimen ili birlikte Taf Küçükler kupasında Uzun atlama ve Yüksek atlama branşlarında Türkiye 2.ciliği elde etmişti. Sporcuların milli takıma daveti edilmesi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Baş Antrenör Ümit Kemal Pişkin "Bu sezon katılmış olduğumuz tüm müsabakalarda iyi bir performans sergileyerek taraflı tarafsız herkesi kendimize hayran bıraktık. Sporcuların atletizm içinde bulunan değişik branşlarda elde ettikleri şampiyonluklar bizleri sevindirdi. Yılların çalışmasının emeğini artık almanın sevincini yaşamaktayız. Zira altyapıdan yetiştirmiş olduğumuz sporcuların milli takıma seçilmeleri gurur vericidir. Her iki sporcumuzu canı gönülden kutluyorum. Atletizmdeki çıkışımız bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanlı Atletler Milli Takımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement