Batmanlı Engelliler Fırtına Gibi - Son Dakika
Spor

Batmanlı Engelliler Fırtına Gibi

Batmanlı Engelliler Fırtına Gibi

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı komşu il takımı Diyarbakır Büyükşehir Engelliler Spor Kulübü takımını 62 – 36 yendi.

16.04.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Engelliler Tekerlekli sandalye basketbol takımı konuk olduğu Diyarbakır Büyükşehir Engelliler Spor Kulübü takımını yenerek yoluna devam etti.

Batman ekibi sezonun 11. maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Maçın başlama düdüğüyle rakibi karşısında maçın kontrolünü ele geçiren Batman Tekerlekli sandalye basketbol takımı rakip sahada toplu atak ve birebir savunmayla rakibine adeta nefes aldırmadı.

Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya Diyarbakır Büyükşehir  Engelliler Spor maçında alınan galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada “Ligin başından bu yana oynadığımız 11 maçı kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Deplasmanda karşılaştığımız Diyarbakır Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü kendi saha ve seyircisi önünde kazanmak için sahaya çıktı. Ancak sporcu arkadaşlarım yüreklerini sahaya koyarak iyi bir mücadele sergilediler ve rakibimizi açık ara farkla 62 – 36 yenerek ligde namağlup unvanımızı korudular. Ben kulübüm adına ligin başından bu yana bize desteğini esirgemeyen Batman Valiliği Özel İdaresine, Batman Belediyesi ve Batman Tüpraş Rafineri Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti bize destek olan kurum kuruluş temsilcileri ve tüm Batmanlı taraftarlarımıza armağan ediyor sporcu arkadaşları mı kutluyorum” dedi. 

Diyarbakır Büyükşehir Engelliler Spor Kulübü maçını geride bırakan Batman Tekerlekli sandalye basketbol takımı 25 Nisan 2014 tarihinde Hakkâri Sümbül Spor ile karşılaşacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanlı Engelliler Fırtına Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement