Batmanlı Esnaflar Cadde Ortasına Ağaç Dikti - Son Dakika
Yerel

Batmanlı Esnaflar Cadde Ortasına Ağaç Dikti

Yolda oluşan çukurları protesto eden esnaflar, yolun ortasına ağaç diktiler.

14.06.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yola ağaç dikti

Sokakta oluşan çukurların onarılmadığını belirten Batmanlı esnaf, ilginç bir protestoya imza atarak yolun ortasındaki çukura ağaç dikti.

Önceki gece iftar vaktinden sonra Batman merkez GAP Mahallesinde yaşanan ilginç protestoda Cemal Bağaç isimli esnaf, sokaktaki çukura tuğla yardımı ile ağaç dikti.

Görenlerin şaşkınlık yaşadığı durum hakkında konuşan Cemal Bağaç, "Bu sokaktaki asfalt uzun süredir yenilenmemiştir, üstüne birde doğalgaz çalışmaları yapıldı. Ama maalesef tüm bunların ardından belediye asfaltlama yapmayınca sokak çukurlarla doldu. Araçlarımızı her hafta tamire götürmek zorunda kalıyoruz. Bu kadar olumsuzluğun ardından bende demokratik hakkımı kullanarak trajikomik durumu yine trajikomik bir şekilde protesto ediyorum" dedi.

ŞOFÖRLERDEN DESTEK

Bağaç'ın, ilginç protestosuna yolu kullanan araç sahiplerinden de destek geldi.

Gördükleri durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen şoförler, "Maalesef Batman'ın birçok noktasında asfaltlama konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Belediye, son günlerde asfalt konusunda bir hareketlilik gösteriyor ancak tüm şehirdeki sorun kolay kolay çözülmeyecek gibi görünüyor. Esnaf arkadaşımızın yaptığı protesto çeşidi oldukça haklı ve yerindedir, bizde şoförler olarak sonuna kadar destekliyoruz" dediler. Batman Gazetesi



Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanlı Esnaflar Cadde Ortasına Ağaç Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement