Batmanlı Güreşçiler İstanbul Yolcusu - Son Dakika
Spor

Batmanlı Güreşçiler İstanbul Yolcusu

Batmanlı Güreşçiler İstanbul Yolcusu

İstanbul Burhan Felek spor salonunda yapılacak olan Uluslar arası Cumhuriyet kupasına katılmak için Petrolspor güreş takımı dün İstanbul'a hava yolu ile gitti.

24.10.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek spor salonunda yapılacak olan Uluslar arası Cumhuriyet kupasına katılmak için Petrolspor güreş takımı dün İstanbul'a hava yolu ile gitti.

İstanbul'da yapılacak olan Uluslar arası güreş şampiyonasında 5 sporcunun mücadele edeceği Kırmızı-Beyazlı ekipte hedefin yeni dereceler ve madalyalar olduğu açıklandı.

Petrolspor Uluslar arası şampiyonasında Veysel Pekince (60 Kg), Murat Göze (66 kg) Selman Göze (74 kg), Osman Arslan ve Şahin Tay boy gösterecek.

İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası güreş şampiyonasında 12 Ülke'den çok sayıda sporcunun katılacağını belirten TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Son yıllarda salon sporlarının birçok dalında olduğu gibi güreş dalında da Uluslar arası başarılara imza atıyoruz. İstanbul'da yapılacak olan Uluslar arası güreş turnuvasında sporcu arkadaşlarımdan yeni başarılar bekliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanlı Güreşçiler İstanbul Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement