Batmanlı Kanaat Önderlerinden Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Güncel

Batmanlı Kanaat Önderlerinden Erdoğan'a Destek

Batmanlı Kanaat Önderlerinden Erdoğan\'a Destek

Batman'da bir grup kanaat önderi, bir aydan bu yana farklı mekanları gezerek Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğna'a oy istiyor.

06.08.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da bir grup kanaat önderi, bir aydan bu yana farklı mekanları gezerek Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğna'a oy istiyor.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala aday ve partilerin çalışmaları hız kazanırken, Batman'da Aydın Celbek öncülüğünde bir araya gelen kanaat önderleri Başbakan Erdoğan için saha çalışması yapıyor. Ramazan ayının başından bu yana her akşam Aydın Celbek'in evinde toplanan alim ve kanaat önderleri, bir sonraki günle alakalı strateji geliştiriyor. Gün içinde Batman merkez, ilçe ve köylerinde çalışma yapan kanaat önderleri, Türkiye geleninde tanıdıkları şahıslara ise telefonla ulaşarak, Türkiye'nin gelişme hızının kesilmemesi, huzur ve istikrarın devamı için Erdoğan'a oy istiyor.

Batman'ın kanaat önderlerinden Aydın Celbek, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye ve Ortadoğu coğrafyası için bir şans olduğunu belirterek, güçlü ve müreffeh bir Türkiye için Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini söyledi. 12 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'nin her yönüyle çağ atladığını ve muasır medeniyetler seviyesine doğru yol aldığını dile getiren Celbek, "Halk olarak ilk kez bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Milli irade ilk kez tecelli edecek. Türkiye'nin 1990 yılında yaşadığı yıkımdan sonra 12 yıllık süreçte hangi noktaya geldiği ortadadır. Çözüm süreciyle akan kan durdu. Başörtüsü zulmü sona erdi. Çok daha özgürlükçü, refah ve gelişen bir Türkiye var. Yatırımlar hız kesmiyor. Her yönüyle Türkiye kendini toparladı ve gelişmeye devam ediyor. Bunun öncüsü hiç şüphesiz ki sayın Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Huzur, istikrar, yatırım, istihdam ve güçlü bir Türkiye için kanaat önderleri olarak sayın Erdoğan için çalışmayı bir görev olarak biliyoruz. Bir ay önce başlattığımız sessiz çalışmalarımız geniş bir alanı kapladı. Halkın Cumhurbaşkanı adayı sayın Erdoğan'a büyük teveccühü var" dedi.

Batmanlı diğer kanaat önderleri de, Başbakan Erdoğan döneminde din özgürlüğü konusunda zirve noktaya ulaştıklarını belirterek, sandığa gidecek seçmenlerin Erdoğan öncesi ve sonrasını kıyaslayarak oy kullanmalarını istedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batmanlı Kanaat Önderlerinden Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement