Batmanlı Masum Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Spor

Batmanlı Masum Türkiye Üçüncüsü Oldu

Batmanlı Masum Türkiye Üçüncüsü Oldu

Batman doğumlu 13 yaşındaki Masum Çetin, 'Kick Boks' Turnuvasında Türkiye üçüncüsü oldu.

24.08.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce Batmanda yapılan tekvando yarışmalarında şampiyonluk madalyaları kazanan 13 yaşındaki Masum Çetin, bu sefer de, Ordu'da yapılan 'Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda 3. olup madalyasını göğsüne taktı.

14-22 Ağustos tarihleri arasında, 37 kiloda mücadele eden, Batman Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu,7. sınıf öğrencisi Çetin, Ordu'da yapılan Kick Boks Yarışmasında Ankara ve Uşaklı rakiplerini yenmeyi başararak adını 3.lüğe yazdırdı.

Çetin, yaptığı açıklamada, "Tekvando Hocam Habip Çelik nezaretinde çalışıp, tekvando'da ilçeler arası yapılan şampiyonalarda birincilikler yaşamıştım. Hocam bu sefer beni Kick Boks'a hazırladı. Ordu'da yapılan Türkiye şampiyonasında 3. olup ilimize madalya kazandırdığım için Başta Antrenörüm Habip Kılıç ve emeği geçen herkese, yönetici ağabeylerime teşekkür ediyorum. Gerçekten, spor yapmak dünyanın en güzel şeyi. Bütün yaşıtlarıma tavsiye ediyorum. Herkes ilgi duyduğu bir spor branşıyla uğraşmalıdır. Başarılı olmak için çok çalışmak ve hep çalışmak gerekir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanlı Masum Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement