Batmanlılar 'Balık Kavurma'yı Sevdi - Son Dakika
Yerel

Batmanlılar 'Balık Kavurma'yı Sevdi

Batmanlılar \'Balık Kavurma\'yı Sevdi

Batman'da faaliyet gösteren Liman Balıkçısı, balık çeşitlerinden yaptığı yemeklerle vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

06.11.2015 07:45  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Balık kavurma"yı Batmanlılara sevdiren Faysal Elçiboğa "balık bizim işimiz" dedi.

Batman merkez Gültepe mahallesinde hizmete açılan ve kısa zamanda balıkseverlerin uğrak yeri haline gelen Liman Balıkçısı, farklı sunumu ve kalitesiyle müşterilerinin ilgisini çekti.

İşletme sahibi Faysal Elçiboğa bir çok sahil şehrinde çalıştıktan sonra Batman'a gelerek Liman Balıkçısını hizmete açtı.

Balık pişirmede farklı bir yöntem uygulayan ve "Balık kavurma"yı bakır sahanlarda sunan Faysal Elçiboğa "balığın her türlüsünü ismine ve kalitesine göre pişiriyoruz. Buğulamadan, ızgaraya, tavadan kavurmaya kadar değişik pişirme yöntemlerimiz var. Özellikle sahanda yaptığımız balık kavurma müşterilerin ilgisini çekiyor" dedi.

Kalamardan karidese, hamsiden kalkana, levrekten çinekopa ve çupradan barbuna varana kadar çok çeşitli taze balıkları Batmanlılara sunduğunu ifade eden işletme sahibi Faysal Elçiboğa "balık bizim işimizdir, farklı pişirmelerde iddialıyız, Liman balıkçısına gelenler mutlaka bir daha geliyor, ya da misafirlerini getiriyorlar. Bizde bu ilgi karşısında işimizi daha iyi yapmak için çaba sarf ediyoruz" dedi. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanlılar 'Balık Kavurma'yı Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement