Battalgazi Başkan Adayı Gürkan'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Battalgazi Başkan Adayı Gürkan'ın Seçim Çalışmaları

Battalgazi Başkan Adayı Gürkan\'ın Seçim Çalışmaları

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 30 Mart'ta Malatya'ya yakışan bir sonucun ortaya çıkacağını söyledi.

28.03.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 30 Mart'ta Malatya'ya yakışan bir sonucun ortaya çıkacağını söyledi.

Gürkan, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İnönü Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Gürkan, sorun ve istekleri dinledi.

Ziyareti sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Gürkan, "Şimdiye kadar gezdiğimiz iş yerlerinde, gezdiğimiz mahalle toplantılarında, gittiğimiz sivil toplum örgütlerine, meslek örgütlerine, sendikalarda hakikaten inanılmaz bir teveccühle karşılaştık. ve Malatyalı hakikaten, gerçekten 6 Mart'ta eğilimini belirledi. Sayın Başbakanımızı Belediye Meydanında karşılamasıyla fikrini beyan etti. Ben inanıyorum ki 30 Mart'ta da Malatya'ya yakışır, yaraşır bir sonuç ortaya çıkacak" dedi.

"HERKESİN SANDIĞA GİTMESİNİ İSTİYORUZ"

Gürkan, vatandaşların mutlaka sandık başına giderek, oylarını kullanmasını beklediklerini ifade ederek, "Tabi burada şunu ifade etmekte yarar görüyorum; özellikle 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde tüm vatandaşlarımızın imtina etmeden muhakkak sandık başına giderek oyunu kullanması noktasında gayret göstermesi lazım. Oyunu kullanmakla yetinmeyip orada oy sayım işlemi yapılıp, tutanaklara bağlanıp, ta ki adliyeye sandıkların teslimi yapılıncaya kadar o sürecide yakinen takip etme noktasında gerekli hassasiyeti göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Hemşerilerimin de bu konuda hassasiyet göstereceklerini kanaatindeyim. Tekrar şunu ifade edeyim özellikle bu seçim döneminde geçirdiğimiz süreç, hakikaten demokratik bir yarıştı. Neticede biz seçimleri demokrasinin bayramı olarak algılarız. ve bu şekilde değerlendiririz. Bir bayram havası içerisinde ve bir bayram coşkusu içerisinde değerlendiririz. İş yerlerini gezmemizde insanların karşılamaları, ikramlarıyla ilgili tutum ve davranışlarıyla ilgili hakikaten bir bayram ziyareti yapmış gibi demokrasi şölenini bize yaşattılar" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Battalgazi Başkan Adayı Gürkan'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement