Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Baro'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Baro'yu Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Baro\'yu Ziyaret Etti

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi'de hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

26.03.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi'de hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, partililerle birlikte Malatya Barosu'nu ziyaret etti.

Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, ziyaretinden dolayı Gürkan'a teşekkür ederek, "Mahalli seçimlere kısa bir süre kaldı. Malatya'mız büyükşehir olarak bu seçimlere girecek. Büyükşehirle birlikte mahalli idarelerin önemi ve değeri de artıyor. Çağımızın ulaştığı evrensel katılımcı demokrasi anlayışında mahalli idarelerinin öneminin arttığını görüyoruz. Malatya'mızın büyükşehir olmasıyla birlikte bu daha da önemli bir hale geldi" dedi.

Kutlubay, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan'ın sosyal belediyecilik ve yerelin yönetime katılımcı olması adına güzel çalışmalar yaptığını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan ise 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimde göreve geldiklerinde sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışlarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının görüş, düşünce ve önerilerinin kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Gürkan, şehri hep birlikte yöneteceklerini belirtti. Gürkan, şehrin değerleriyle birlikte yönetilmesinin başarıyı da beraberinde getireceğine inandıklarını ifade ederek, "30 Mart'tan sonrada sicil toplum kuruluşlarımızın öneri ve düşünceleri bizlere yol haritası olacaktır. Bizde sizlerle birlikte el ele verip, Battalgazi'mizde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Baro'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement