Battalgazi Belediyesi'nde Şampiyon Temizlik İşleri Müdürlüğü Oldu - Son Dakika
Yerel

Battalgazi Belediyesi'nde Şampiyon Temizlik İşleri Müdürlüğü Oldu

Battalgazi Belediyesi\'nde Şampiyon Temizlik İşleri Müdürlüğü Oldu

Battalgazi Belediyesi tarafından birimler arası düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Temizlik İşleri Müdürlüğü oldu.

06.12.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediyesi tarafından birimler arası düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Temizlik İşleri Müdürlüğü oldu.

Battalgazi Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen birimler arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Sporyum Halı Saha'da birincilik ve üçüncülük maçları oynandı. İlk maç İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynandı. Maçı 7-3 kazanan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü turnuvada 3'üncü olurken, Zabıta Müdürlüğü 4'üncü oldu.

Son olarak oynanan final maçı Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü arasında oynandı. Maçı 3-1 kazanan Temizlik İşleri Müdürlüğü turnuvada şampiyon olurken, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü de ikinci oldu. Maçı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yanı sıra Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Zafer Kırçuval ve bazı birim müdürleri ile belediye çalışanları izledi.

Turnuvanın şampiyonu Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün kupasını Başkan Gürkan verdi. Burada konuşan Gürkan, turnuvanın önemine dikkat çekerek, " Türkiye'de ses getiren temizlik noktasında Malatya ve Battalgazi'yi Türkiye'ye tanıtan ve Türkiye'de bir standart oluşturan en önemli birimlerimizden biri de temizlik işleri. Her konuda birinci olan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün personeli bugün de futbolda birinci oldu. Tabi öncelikle bu sportif karşılaşmaya dahil olan tüm birimlerdeki sporcu arkadaşları kutluyorum. Belediyeleri, sadece hizmet anlamındaki bir belediyecilik anlayışı içinde değerlendirmek doğru bir yaklaşım değil. Bizim Hukuk İşleri Müdürümüz bir organizasyon yaptı. Bu organizasyon kapsamında belediyemizin bütün birimleri müsabaka sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü takım belirlendi. Bugün birincilik takımı olarak Temizlik İşleri takımımız birinci oldu. Ben Temizlik İşleri takımını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Şampiyonluk kupasını alan Temizlik İşleri Müdürlüğü takımı, şampiyonluk kutlaması yaptı. Kupa töreninde ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük kupalarının yanı sıra en centilmen takım seçilen Proje Birimi Müdürlüğü'ne de centilmenlik kupası verildi. Turnuvada gol kralı olarak Hasan Coşkun, en iyi oyuncu Selçuk Karakaş, en iyi kaleci de Ümit Üçdemir seçildi. Hediyelerini alan oyuncular, maç sonrası yaptıkları açıklamalarda turnuvanın önemine ve her zaman bu tür etkinliklerin yapılması gerektiğine dikkat çektiler.

Kupa töreni sonrası Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın penaltı atışı ile turnuva etkinliği sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Battalgazi Belediyesi'nde Şampiyon Temizlik İşleri Müdürlüğü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement