Battalgazi İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Battalgazi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Battalgazi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Malatya Merkez İlçe Battalgazi Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

09.04.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Merkez İlçe Battalgazi Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Eski İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda güdeme ilişkin maddeler görüşüldü. Toplantı öncesi konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tarihi bir günü hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Gürkan, Battalgazi belediyesi olarak ilk meclis toplantılarını yaptıklarını dile getirerek, "Battalgazi'mize ve bizlere yakışır hizmetleri gönül birliği, el birliği ile el ele vererek en güzel şekilde, en kısa zamanda süratli bir şekilde gerçekleştirecektir. Battalgazi'yi esas alan bir anlayış içerisinde hizmet edeceğiz. Şimdiye kadar bütün tutum ve davranışlarımız, görev anlayışlarımız bu felsefe ve vizyon üzerine olmuştur. Bundan sonrada bu şekilde olacak. Kimsenin kuşkusu ve tereddüdü olmasın" dedi.

Hep birilikte Battalgazi için güzel hizmetler yapacaklarını kaydeden Gürkan, "Sadece günümüzde yaşayan insanlarımızın Belediye Meclisi ve Belediye Başkanı olma anlayışı içerisinde değiliz. Dokuz bin yıllık tarihi sorumluluğunu üzerinde duyan ve geçmiş tarihte yaşayan insanlarında Belediye Başkanı olma düşüncesi içerisindeyiz. Gelecekte yaşayacaklarında Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi olarak onlara da hizmet etmek durumunda olduğumuzun düşüncesi ve vizyonu içerisindeyiz. Günümüze ve geleceğimize güzel hizmetler edersiniz günümüzün ve geleceğimizin Belediye Başkanı olursunuz. Onun için Belediye Başkanlığı sadece beş yıllık seçim dönemi ile sınırlandırılacak kadar küçük düşünmeyen bir ekip ile bu hizmete talip olduk" şeklinde konuştu.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantısı'nda komisyon üyelerinin seçimi de yapıldı. Meclis 1. Başkan Vekilliği'ne Zafer Kırçuval, 2. Başkan Vekilliğine ise Yasemin Sultan Kurt seçildi.

Meclisin asıl katip üyeliklerine Ela Erkoç ve Görkem Dağdelen, yedek üyeliklerine ise Hilal Acı ve Dilek Yurtseven seçilirken, Encümen Üyeliklerine Şahin Doğan, Osman Şaşa ve Tuncer Bulgurlu getirildi.

İmar Komisyonu Üyeleri; Nevzat Aslan, Aykut Hız, Aziz Görgeç, Metin Mandal ve Hilal Acı.

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri; Muzaffer Karakuş, Cumhur Şahaplıoğlu, Şefik Şengün, Yusuf Özer ve Abdurahman.

Çevre Komisyonu Üyeleri; Hasan Demez, Abuzer Altın, Ali İhsan Topal, Nusret Toman, Abdulvahap Şerefhanlı.

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeleri; Hasan Göğüs, Şule Özkan, Mehmet Ali Doğan, Dilek Yurtseven, Mehmet İlbak.

Turizm ve Sanat Komisyonu Üyeleri; İbrahim Karadeniz, Zafer Kırçuval, Eşref Aydın, Adil Demirel, Ela Erkoç.

Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu Üyeleri; Ramazan Özcan, Görkem Dağdelen, Bilal Yapılıkan, Bayram Oymak, Necati Tosun.

Temel Haklar ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeleri; Şule Özkan, Abuzer Altın, Sıddık Özdemir, Yasemin Kurt, Okay Demirhan.

Halkla İlişkiler, Kenet Ekonomisi ve Meslek Odaları Komisyonu Üyeleri; Şahin Doğan, Sıddık Özdemir, Şule Özkan, Dilek Yurtseven, Veysi Yılmaz. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Battalgazi İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement