Battleborn Çıkış Videosu Yayımlandı - Son Dakika
Teknoloji

Battleborn Çıkış Videosu Yayımlandı

Battleborn Çıkış Videosu Yayımlandı Battleborn yeni MOBA – Shooter oyunu Borderlands'in yaratıcılarının sunduğu bu yeni nesil nişancı oyununda, dev bir belalı kahramanlar takımı, evrendeki en son yıldızı gizemli bir kötülükten korumak için savaşıyor.

29.04.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

battleborn-game

Battleborn Çıkış Videosu Yayımlandı

Battleborn yeni MOBA – Shooter oyunu Borderlands'in yaratıcılarının sunduğu bu yeni nesil nişancı oyununda, dev bir belalı kahramanlar takımı, evrendeki en son yıldızı gizemli bir kötülükten korumak için savaşıyor. Yıldızı savunabilmek için, sayborg şahin adamlardan samuray vampirlere ve makineli tüfek kullanan dev cüsseli adamlara kadar değişen çok çeşitli karakterleri ve silahları kullanmanız gerekecek. Bir yandan kendi kahramanlar takımınızı oluşturup büyütürken, bir yandan da kesip hamleleri karşılayın, koşup ateş edin, fırlatıp depar atın veya sadece düşmanlarınızı yok edin. Kahramanınızı seçip hikaye görevlerinde tek başınıza veya arkadaşlarınızla iş birliği yaparak dövüşün ya da yüksek tempolu rekabetçi çok oyunculu maçlarda arkadaşlarınıza karşı savaşın.

Gearbox firmasının oyun dünyasına damga vurmayı planladığı Battleborn çıkış videosunu yayımladı. An itibari ile yayımlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun ile ilgili en detaylı bilgiyi aşağıdaki haberimizden bulabilirsiniz.

25 Eşşiz kahraman ile oynayıp, yok olmanın eşiğine gelen Evreni kurtarmak sizin elinizde. Tek başınıza yada arkadaşlarınız ile birlikte hem "Story" hikaye modunu hemde Multiplayer olarak düşmanlarınızı amansız bir rekabetçi modu ile gebertmeye hazır olun. Battleborn artık geliyor. Çıkışına sayılı günler kalan Battleborn oyuncuların heyecanını doruklara ulaştırdı.

Battleborn çıkış tarihi ise 3 Mayıs 2016 olarak kesinleşmiş durumda. Oyun PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini aynı anda alacak.

Battleborn Çıkış Videosu

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Battleborn Çıkış Videosu Yayımlandı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Battleborn Çıkış Videosu Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement