Baü Manyas Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Baü Manyas Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni

Baü Manyas Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Manyas Meslek Yüksekokulunun 3'üncü dönem mezuniyet töreni yapıldı.

22.05.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Manyas Meslek Yüksekokulunun 3'üncü dönem mezuniyet töreni yapıldı.

Okul bahçesindeki törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Kılıç, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Sosyal Güvenlik olmak üzere iki programda yaklaşık 300 öğrenci bulunduğunu bildirdi.

Meslek Yüksekokulunda 6'sı akademik olmak üzere 13 personelin görev yaptığını belirten Kılıç, şöyle konuştu:

"Buruk bir mezuniyet töreni yapıyoruz. Tüm ülke olarak matemde olduğumuz bu dönemde yaşamlarını yitiren madencilerimize Allah'tan rahmet, tüm milletimize sabır diliyorum. Özenle ve zorluklarla yetiştirdiğiniz evlatlarınızı gerçek yaşama uğurlamanın zamanı geldi. Evlatlarınızın istikballeriyle ilgili bir kuşkuya kapılmayın. Onlarla gurur duyabilirsiniz. Öğrencilerimize bir aile ortamında çağdaş bir eğitim vermeye çabaladık. Öğrencilerimizi öz güvenlerini kazanmış bireyler olarak yetiştirdik. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmamalarını istiyorum. Çünkü onlar her türlü zorluğu yenecek güç ve dinamizme sahiptir."

Daha sonra Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem, okul birincisi Emin Boyacı'ya başarı belgesi ve ödüllerini verdi. Diğer öğrenciler de başarı belgelerini aldı.

Mezunlar adına yaş kütüğüne plaket çakılan tören, mezunların keplerini fırlatmasıyla sona erdi.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Şimşek, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Olcay Yanılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Demircan, BAÜ Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Sedat Yumuşak, Prof. Dr. Erdoğan Koç, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle mezunların yakınları katıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Baü Manyas Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement