Bayan Ayyıldız, Yaşlı ve Çocuklarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bayan Ayyıldız, Yaşlı ve Çocuklarla Bir Araya Geldi

Bayan Ayyıldız, Yaşlı ve Çocuklarla Bir Araya Geldi

Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, il genelinde ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

04.12.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, il genelinde ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Vali rol Ayyıldız'ın eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız'a ziyaretleri sırasında ADÜ Rektörü Cavit Bircan'ın eşi Hatice Bircan, Vali Yardımcısı İbrahim Ballı'nın eşi Bahar Ballı, İl Jandarma Komuta Albay Halil Şen'in eşi Sevgi Şen, Aymelekler Der.Başkanı Yurdagül Altınbaş, Gevher Nesibe Sultan Yard.Derneği Başkanı Rabia Özkahraman eşlik etti.

İlk ziyareti Horsunlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gerçekleştiren Bayan Ayyıldız'ı burada Kuyucak Kaymakamı Ahmet Dalkıran'ın eşi Nazlı Dalkıran ve ilçe protokol karşıladı. Ziyarette kuruluşun yapısı, kapasitesi, mevcut yaşlı durumu hakkında bilgi aldıktan sonra Huzurevinde kalmakta olan Yaşlı odalarını gezen Bayan Ayyıldız, Yaşlılarla bir süre sohbet etti. Bayan Ayyıldız buradaki konuşmasında, "Rabbim sizlere uzun ömürler versin. Sizler Devletimizin dua meleklerisiniz. Her hangi bir sıkıntınız, ihtayaçlarınız olduğunda bana veya Vali Beye mektup yaza bilirsiniz. Mektuplarınız mutlaka bizlere ulaşır. Sizlerden Mektuplarınızı bekliyoruz" dedi.

Burada çalışanlara da teşekkür eden Bayan Ayyıldız, "Rabbim yaptığınız iyilikleri en güzeliyle kabul etsin. Yaşlılarımızın sizden beklediği bir tebessüm, ben de o tebessümü sizlerde gördüm. Çok teşekkür ederim. Ellerinize emeğinize sağlık" diyerek verilen hizmetlerden dolayı çalışan personeli tebrik etti.

PAMUKÖREN BAKIM VE RAHABİLİTASYON MERKEZİ

Daha sonra Pamukören Bakım ve Rahabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Bayan Ayyıldız, burada engellilerle yakından ilgilendi ve engelliler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Atölyeleri de gezen Bayan Ayyıldız, el sanatları alanında engellilerimizin yapmış olduğu etkinliklere beğenisini dile getirdi. Bayan Ayyıldız"Pamukören'de iki adet Umut Evi bulunmaktadır. Bir dahaki ziyaretimizde Umut Evlerinide ziyaret ederiz. Tıbbi olarak insan sahiplenme ve ev yuva özlemi yaşıyor. Görüyorum ki burada arkadaşlık güzel. Kuyucak ilçesi ve Sultanhisar Atça mahallesinde olmak üzere iki tane Umut Evimiz var. Bunların sayısını artırmaya çalışıyoruz. Son 10-11 yılda insanlar huzurevlerini tercih etmeye başladılar. Buralar bir tercih merkezi, ödüllendirme merkezi oldu. Sosyal olarak biz çok güçlü bir devletiz ve biz insana çok önem veriyoruz. Rabbim bu hizmetlerde kimin emeği varsa onlardan razı olsun. Bu merkezlerde engellilerimiz var, yaşlılarımız var, çocuklarımız var. Sınavları doğduktan sonra günahsızken başlamış. Dün akşam konutta bu çocuklarımızı ağırladık. Yüzlerindeki tebessümü görüyorum. Çok mutlu oluyorum. Anlaya bilenlere Rabbim hakkıyla idrak edebilmeyi nasip etsin. Bir kusur ve eksiklikten bizi korusun, çünkü karşımızdaki insanların gönlü çok mazlum. Gönülleri o kadar güzel ki, onların bir dualarını almak, gönüllerini hoş tutabilmek ne kadar önemli. Allah bize de onu nasip etsin" dedi.

HALUK ALICIK HUZUREVİ

Pamukören ziyaretinden sonra Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Bayan Ayyıldız'a Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'un eşi Melahat Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın eşi Rumeysa Alıcık, Garnizon Komutanının eşi Süheyla Turan, Jandarma Komutanının eşi Fatma Deniz, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak ve İl Müdür Yardımcısı Gönül Durulan, Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altıntaş eşlik etti.

Huzurevi sakinleri tarafından çiçeklerle karşılanan Bayan Ayyıldız ve beraberindeki heyet, huzurevi personeli ve yaşlılarla tokalaşarak kuruluşu gezdi. Yaşlıların hayır dualarını almadan geçmek istemediğini belirten Bayan Ayyıldız, yaşlıların özel isteklerinin olup olmadığını sorarak, isteklerin olması durumunda kendisine bildirilmesini ifade etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

ATÇA BAKIM REHABİLİTASYON MERKEZİ

Son ziyareti Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Atça Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'ne gerçekleştiren Bayan Ayyıldız ve beraberindeki heyet, yetkililerden bilgi aldıktan sonra kurumda kalan çocuklarla yakından ilgilendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayan Ayyıldız, Yaşlı ve Çocuklarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement