Bayan Bölgesel Lig Grupları Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Bayan Bölgesel Lig Grupları Belli Oldu

Bayan Bölgesel Lig Grupları Belli Oldu

2015-2016 sezonu Bayan Voleybol Bölgesel Lig grupları belli oldu.

14.01.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 sezonu Bayan Voleybol Bölgesel Lig grupları belli oldu. MSK Urfa Bayan Voleybol Takımının da mücadele edeceği lig, 44 gruptan oluştu.

Memleketçi Spor Kulübü Urfa Bayan Voleybol takımının da içinde bulunduğu toplamda 171 takımın müracaat ettiği yükselme maçlarında takımlar 38. grupta mücadele edecek. Ceylanpınar'da oynanacak tek devreli turnuva maçlarında MSK Urfa'nın rakipleri Ceylanpınar Anadolu Lisesi, Ceylanpınar Belediyesi ve Ceylanpınar Demirspor oldu.

MSK Urfa Kulüp Başkan Gökhan Gökmen, yaptığı açıklamada "MSK Urfa şehrimizin önemli bir markası olma yolunda önemli adımlar atmaktadır. Daha önce söylediğimiz gibi takımlarımız Şanlıurfa'nın ulusal çapta reklamıma katkı sağlamaktadır. 2. Ligde mücadele eden bayan basketbol takımından sonra voleybol takımını da kurduk. Bölgesel ligde önümüzdeki hafta maçlara başlayacağız. Öncelikle bölgesel ligden çıkmak arzusundayız. Yaptığımız transferlerde bu doğrultuda oldu. 3. lige çıkmak gibi bir hedefimiz var. İnşallah takımımız bu sene bu hedefe ulaşacaktır" dedi.

Bu arada müsabakalar 18, 19 ve 20 Ocak'ta oynanacak. Gruplardan birinci çıkacak takımlar, Play-Off'a katılma hakkı elde edecek. 11 Gruptan oluşacak Play-Off'ta grupları şampiyon bitiren takımlar ise 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayan Bölgesel Lig Grupları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement