Bayan Futbol Takımına Belediye Desteği - Son Dakika
Yerel

Bayan Futbol Takımına Belediye Desteği

Bayan Futbol Takımına Belediye Desteği

Viranşehir'de ilk kez bayanlar spor kulübü derneği tarafından futbol takımı kuruldu. Takım Bayanlar Türkiye 3. Ligi'nde mücadele edecek.

15.01.2014 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; bayanlar futbol takımı 11 oyuncusu başkanı ve yöneticileri ile birlikte Viranşehir Belediye Hizmet Binasına gelerek Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun'u makamında ziyaret etti.

Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, kurum olarak tüm imkanları ile bayanlar futbol takımını destekleyeceklerini söyledi. Burun, "Maddi ve manevi olarak elimizden geldiği kadarı ile yanınızda olacağız. Böyle bir çalışmayı Viranşehir'de başlattığınız için sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kadın futbolcular ve yöneticiler ise bu yolda yalnız yürümek istemediklerini ve yalnız yürüyemeyeceklerinin altını çizerek her türlü desteği beklediklerini dile getirdi. Kadınlar Spor Kulübü yöneticilerinden Şeyhmus Dodukanlıoğlu, futbol takımında yer alan kadınların beden eğitimi sınavlarında 70 puan avantajla gireceğini de dile getirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bayan Futbol Takımına Belediye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement