Bayan Hentbol Takımı Rakip Tanımıyor - Son Dakika
Güncel

Bayan Hentbol Takımı Rakip Tanımıyor

Bayan Hentbol Takımı Rakip Tanımıyor

Ligdeki 6'ıncı maçında 5'inci galibiyetini alan Osmangazili hentbolcular puanını 10'a çıkardı.

10.11.2014 11:42  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Liginde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Sivas 4 Eylül Belediye Spor Kulübü'nü 37-32 mağlup etti.

Geçtiğimiz yıl yükseldiği Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Liginde üst üste başarılı sonuçlar elde eden Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ligin güçlü ekiplerinden Sivas 4 Eylül Belediye Spor ile Dikkaldırım Spor Salonunda karşılaştı. Osmangazili hentbolcular maça iyi bir başlangıç yaparak arka arkaya sayılar buldu. İlerleyen dakikalarda rakibin de oyuna ortak olmasıyla birlikte çekişmeli bir ilk yarı yaşanırken, girdiği sayı fırsatlarını çok daha iyi değerlendiren Osmangazili hentbolcular, devreyi 3 sayı farkla 21-18 önde tamamladı.

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ikinci yarıya hızlı bir başlangıç yaparak maç içerisinde farkı 8 sayıya kadar çıkardı. İkinci yarı boyunca yaptığı etkili savunma ile rakibinin skoru dengelemesine izin vermeyen Osmangazili hentbolcular, Özge'nin 8, Maria ve Sevdanur'un 6, Sibel'in ise 5 sayı ile skor yükünü sırtlandığı karşılaşmadan, 5 sayı farkla 37-32 galib ayrıldı.

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Osmangazi Bayan Hentbol takımı antrenörü Sebahattin Çetin, maçtan oyun olarak değil sadece skor olarak memnun olduğunu söyledi. Çetin, "Ecem ve Nurşah'ın sakatlıkları bizim oyun kurgumuzu etkiliyor. Buna rağmen, takımdaki diğer oyuncularımın performansı son derece sevindirici. Bu maçta takımdaki 9 oyuncumda gol atma başarısı gösterdi. Bu da sonuca yansıdı. Güçlü rakibimizi 5 sayı farkla yenerek, Süper Lig yolunda önemli bir engeli daha aşmış olduk" dedi.

Oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle 10 puan toplayan Osmangazi Bayan Hentbol Takımı, 12 puanla ligin ilk iki sırasını paylaşan Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü ve Genç Uşakspor Kulübünün ardından 3. sırada yer alıyor. Osmangazili bayanlar, önümüzdeki hafta ligin 5. Sırasında bulunan Adana Şakirpaşa Hentbol takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayan Hentbol Takımı Rakip Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement