Bayan Personellerden Anneler Günü Programı - Son Dakika
Yerel

Bayan Personellerden Anneler Günü Programı

Bayan Personellerden Anneler Günü Programı

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi’nde çalışan bayan personeller, Anneler Günü nedeniyle Göbel Termal Tesisleri’nde bir araya geldi.

07.05.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nde çalışan bayan personeller, Anneler Günü nedeniyle Göbel Termal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, 90'lı yıllarda Tavşanlı Belediyesi'nde sadece 4 bayan personelin çalıştığını hatırlatarak bugün kamu kurumlarında bayan personel sayısının artmasından memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Başkan Güler konuşmasında, "Eşim Birsen hanım 1983 ile 1990 yılları arasında belediye de çalıştı. Gelir şefliği yaptıktan sonra Özel İdare Müdürlüğü yaptı. Aramızda eski bir personelimiz var. O yıllarda sadece 4 bayan belediyede çalışırken bugün 30 personelimizle Anneler Günü programı düzenliyoruz. Bayanların kendi içerisinde ki dayanışmayı arttırmak adına bir araya geldik. Anne sevgisini bir günde ifade edemeyiz. Cennet Annelerin ayakları altındadır anlayışından yola çıkarak bu sevginin ne kadar derin olduğunu anlayabiliriz. Hepinizin Anneler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Program sonunda Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in eşi Birsen Güler tüm personele çiçek takdim ederken, bayanlar Türk Sanat Müziği'nden oluşan mini bir konserle eğlenceli bir günü geride bıraktı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayan Personellerden Anneler Günü Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement