Bayan Postacılar Sahaya Çıktı, Hizmet Kalitesi Arttı - Son Dakika
Güncel

Bayan Postacılar Sahaya Çıktı, Hizmet Kalitesi Arttı

Kahramanmaraş PTT Müdürlüğü Dağıtım Servisi, bayan personelin sahaya çıkmasıyla hizmet kalitesini artırdı.

14.11.2014 12:53  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 yılı aşkın süredir Hayrullah Mahallesi üzerinde hizmet veren Kahramanmaraş PTT Müdürlüğü, daha önce servis hizmetlerinde olan bayan personellerini sahaya çıkardı. Karşılarında bayan postacıları gören vatandaşlar ise, postacılara zarafet geldiğini söyledi.

Bir günde yaklaşık 17 bin mektup, bin 306 resmi evrakı adreslerine teslim eden Kahramanmaraş PTT Müdürlüğü Dağıtım Servisi, bayan personelin sahaya çıkmasıyla hizmet kalitesini artırdı.

PTT’de posta servisinde görev alan Sema Kavak, Gülay Gülpak, Feride Kurnaz, Ülker Zehir, Dilmen Gülal Güner ile Saadet Koska vatandaşlara hizmet etmekten mutlu olduklarını söyledi.

Her bayan personelin bir günde 70 adrese hizmet verdiğini kaydeden Kahramanmaraş PTT Müdürlüğü Baş Dağıtıcısı Abdulsamet Kavak, “6 bayan dağıtım personelimiz var. Esasında arkadaşlarımız yıllardır çalışıyorlar ama dış servis alanında hizmete başladılar. Bilindiği üzere hayatımıza önemli bir yere sahip olan bayanlarımız, posta servisinde de önemli ilerlemeler kaydetti ve ayrı bir güzellik kattı.

Vatandaşlarımız da gayet memnun. Bayan meslektaşlarımız merkezi alanlarda görev yapıyor. Artı vatandaşlarımız bayan personeli karşılarında görünce daha hassas davranıyor. Bay personellerimiz zaman zaman servis hizmetlerinde kaba bir şekilde karşılanabiliyordu. Böylece bu sorunda ortadan kaktı” diye konuştu.

MUHAMMET ÖZER

Bayan Postacılar Sahaya Çıktı, Hizmet Kalitesi Arttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayan Postacılar Sahaya Çıktı, Hizmet Kalitesi Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement