Bayanlar 3 Ligi Maçı Oynanırken, Hocası Sahada Yöneticisi Tribünde Sigara Tüttürdü - Son Dakika
Spor

Bayanlar 3 Ligi Maçı Oynanırken, Hocası Sahada Yöneticisi Tribünde Sigara Tüttürdü

Bayanlar 3 Ligi Maçı Oynanırken, Hocası Sahada Yöneticisi Tribünde Sigara Tüttürdü

Bayanlar 3. Lig 1. Grup 4’üncü hafta maçları sonuçu Bilecik temsilcisi Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor takımı liderliğini korurken, maç esnasında yöneticilerin tribünde, hocalarını ise saha içinde sigara içmesi gözlerden kaçmadı.

06.12.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar 3. Lig 1. Grup 4'üncü hafta maçları sonuçu Bilecik temsilcisi Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor takımı liderliğini korurken, maç esnasında yöneticilerin tribünde, hocalarını ise saha içinde sigara içmesi gözlerden kaçmadı.

Bilecik Edebali Stadında oynanan Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor- Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor esnasında Bozüyük ekibinin hocaları saha içinde sigara içerken, yöneticileri ise; tribünde ve futbolcu çıkış yerlerinde sigara içmeleri gözden kaçmadı. Bu hareketle TBMM'de kabul edilen 4207 Sayılı Kanun doğrultusunda stadyumlarda ve spor sahalarında da hayata geçen "tütün ürünlerinin tüketilmesi" yasağının hiçe sayıldığı görüldü.

Bilecik Edebali Stadında oynanan Bayanlar 3. Lig 1. Grup 4'üncü hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük İdman Yurdu Spor, 1453 Maltepe Gençlik Spor yenilirken, lider Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor, ise; Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor'u yenerek liderliğini sürdürdü. Oynana ilk maçta Bozüyük İdman Yurdu Spor, 1453 Maltepe Gençlik Spor karşı 3-2 mağlup oldu. Bu mağlubiyet sonrası Bozüyük İdman Yurdu Spor 4'üncü hafta sonunda 0 puanla son sırada yer alırken, 1453 Maltepe Gençlik Spor ilk galibiyeti alarak puanını 3'e çıkardı.

Lider 88'inci dakikada güldü

Bayanlar 3. Lig 1. Grup 4'üncü hafta sonunda 4'de 4 yapan lider Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor Bilecik Edebali Stadında oynanan müsabakada Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor 1-0 yenerek liderliğin sürdürdü. Maça iyi başlayan ev sahibi ekip ilk yarıda yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. İlk yarı 0-0'lık skorla sonuçlandı. İkinci yarıda da orta sahada mücadeleye dayalı bir futbol oynayan iki takım birbirlerine üstünlük kuramadılar. Maçın 88'inci dakikasında Birgül Sadıkoğlu Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor'u 1-0 öne geçirdi. Maç u skorla sonuçlanırken grupta 4'de 4 yaparak puanını 12'ye çıkaran Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor liderliğini sürdürürken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor ise; ilk mağlubiyetini alarak 9 puanda kaldı.

Öte yandan Bayanlar 3. Lig 1. Grup 4'inci hafta Bozüyük İdman Yurdu Spor Balıkesir deplasmanında Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor ile karşı karşıya gelirken, lider Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor bu haftayı BAY geçecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayanlar 3 Ligi Maçı Oynanırken, Hocası Sahada Yöneticisi Tribünde Sigara Tüttürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement