Baybatur Adaylık Çalışmalarına Kula'dan Başladı - Son Dakika
Yerel

Baybatur Adaylık Çalışmalarına Kula'dan Başladı

Baybatur Adaylık Çalışmalarına Kula\'dan Başladı

AK Parti Manisa 4. sıra Milletvekili Adayı Murat Baybatur, seçim çalışmalarına Kula’dan başladı.

09.04.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa 4. sıra Milletvekili Adayı Murat Baybatur, seçim çalışmalarına Kula'dan başladı.

AK Parti Kula İlçe teşkilat binasında partililerle bir araya gelen Baybatur, Manisa'nın ve Kula'nın Yeni Türkiye'de önemli bir rol üstleneceğini dile getirerek, milletvekili seçilmesi halinde yapacağı çalışmalardan bahsetti.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve partililerce kapıda karşılanan Baybatur, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, Yeni Türkiye vizyonunda Manisa'nın önemli bir rol üstleneceğini dile getirdi.

Yeni Türkiye ve yeni Manisa şekillendirilmesi adına yola çıktığını dile getiren Baybatur, "Genel merkezimizin takdiri ve Allah'ın lütfu ile 4. sırada milletvekili adayı olarak karar verildi. Bizlerde seçim çalışmalarımıza başladık. Yunus Emre'nin diyarı olan güzel Kula İlçemize geldik. Burada ilçe başkanlığının ev sahipliğinde il başkanlığımızın bir programı vardı. Hem ilçe başkanları ve belediye başkanları ile bir araya geldik, hem de Kula'yı gezelim, Kula'nın güzel atmosferini görelim, vatandaşlar ve hemşehrilerimizi ziyaret edelim diyerek, Yunus Emre diyarından Bismillah diyerek çalışmalarımız bereketli bir şekilde başlasın istedik. İnşallah 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde başta Kula'mız olmak üzere bütün ilçelerimizde en güzel neticeleri alacağız. Birinci olarak sandıktan çıkacağız ve büyük bir zafere imza atacağız." dedi

YUNUS EMRE'NİN DİYARI HOŞGÖRÜNÜN BAŞKENTİ KULA'DAN START VERDİK

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ise, "İlçe başkanları ve belediye başkanları buluşmalarının bu ay ki toplantısını Kula'da gerçekleştirdik. Son derece önemli bir toplantıydı. Dün belirlenen listelerde seçilen adaylar ile resmi seçim startını vermiş bulunmaktayız. İnşallah başta Kula'mız olmak üzere partimiz, Manisa'mız ve Türkiye'miz için ve Türkiye'den hayırlı haberler bekleyen tüm mazlumlar için başarılı bir seçim süreci ve hayırlı sonuçlar Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Listemiz belli. Bugün Murat başkanımız bizimle beraber. Biz bugün ilk defa karşılaşmadık Murat Başkanımız'la. 9 Aydır bu görevdeyim, Murat başkanımız her zaman bizim yanımızdaydı. 9 Aydır bizi bir çok programımızda yalnız bırakmadı. Bir çok arkadaşımızın, Kula'dan bugüne kadar saygı değer büyüğümüz Hüseyin Tanrıverdi başkanımızın 3 dönemdir yapmış olduğu milletvekilliğinin ardından, Kula'daki beklentiler vardı. Başta Murat başkanımız olmak üzere 9 tane vekil adayını Kulalı olarak görüyoruz. Öyle görmek istiyoruz. İnşallah 12 yıldır alıştığımız hizmet sürecinde de kesilme ve aksama olmadan bundan sonraki süreçte daha da artarak sayın vekillerimiz ve il başkanımızın desteği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şimdiden seçim sonuçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Bugün seçim startını Yunus Emre'nin diyarı Hoşgörünün başkentinden verdik." diye konuştu.

AK KADROLAR YAĞAN YAĞMURDA BERABER YÜRÜDÜLER

AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, AK Parti Manisa milletvekili 4. sıra adayı Murat Baybatur, Belediye başkanları, ilçe başkanları ve beraberindeki partililer Kula Yunus Emre Caddesinde yağan yağmur altında yürüyerek esnafı selamlayarak, birlik beraberlik mesajı veren AK Partililer, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde zaferle çıkmak için yağmur çamur demeden çalışma sözü verdiler.

Yürüyüşün ardından Manisa milletvekili adayı Murat Baybatur ve beraberindeki partililer, Yunus Emre mahallesinde bulunan Yunus Emre Türbesini ziyaret ederek dua etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baybatur Adaylık Çalışmalarına Kula'dan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement