Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi, Kırdı Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi, Kırdı Geçirdi

Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi, Kırdı Geçirdi

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinlikleri kapsamında tiyatro sahneleyen Bayburt Belediyesi’ne ait Grup Sini Tiyatro Ekibi yine kırdı geçirdi.

22.02.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinlikleri kapsamında tiyatro sahneleyen Bayburt Belediyesi'ne ait Grup Sini Tiyatro Ekibi yine kırdı geçirdi.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan tiyatroyu, Garnizon Komutanı Mehmet Nail Yiğit, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk ve çok sayıda vatandaş izledi.

Yaklaşık iki saat süren 6 perdelik oyunun ardından Belediye Başkanı Mete Memiş, Grup Sini Tiyatro Ekibi'ni tek tek tebrik ederek başarılı çalışmalarından ötürü yönetmen Bülent Erdaş'a plaket verdi.

"TİYATRO FAALİYETLERİMİZİ DAHA DA GENİŞLETECEĞİZ"

Tiyatro ekibini tebrik eden Belediye Başkanı Memiş, "Arkadaşlarımıza böyle bir oyun sergiledikleri için sizlere de buraya teşrif ettiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah Bayburt'umuzda tiyatro faaliyetlerimizi daha da geliştireceğiz" dedi.

"GRUP SİNİ SİZLER İÇİN NİCE NİCE PROGRAMLAR YAPACAKTIR"

Belediye Başkanı Memiş'e kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür eden yönetmen Bülent Erdaş ise, "Salonumuz tıklım tıklım dolu. Bu bizim için çok önemli. Çok mutlu olduğumuz bir tablo var. Ayaklarınıza sağlık. Sizlere güzel bir gece geçirebildiysek ne mutlu bize. Bayburt Belediyesi Grup Sini sizler için nice nice programlar yapacaktır." dedi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi, Kırdı Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement