Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor'da İmza Töreni - Son Dakika
Yerel

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor'da İmza Töreni

BAYBURT (AA) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor, ikisi yeni transfer olmak üzere 12 oyuncuyla 2'şer yıllık sözleşme yaptı.

16.07.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAYBURT  (AA) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor, ikisi yeni transfer olmak üzere 12 oyuncuyla 2'şer yıllık sözleşme yaptı.

Sezona teknik direktör Erdal İşkar ve kaleci antrenörü Kenan Sivrikaya ile anlaşarak başlayan Bayburt Grup Özel İdare Spor, Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Çağdaş Topal ile kaleci Taylan Aydoğan'ın yanı sıra, iç transferde Yunus Emre Eserdi, Süleyman Altuntaş, Erçin Ilgaz, Hüseyin Emre Durmuş, Yener Demirci, Talha Karapınar, İbrahim Kongur, Hayri Mert Yomralıoğlu, Hakkı Helvacı ve Orçun Selduman'la 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerde gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hikmet Şentürk, sözleşme imzaladıkları oyuncuların dışında 4 oyuncuyla daha görüşmelerinin sürdüğünü ve kısa bir zaman içerisinde sonuç alacaklarına inandıklarını belirtti.

Yeni transferler Çağdaş Topal ve kaleci Taylan Aydoğan'ın takıma çok şey katacağına inandığını kaydeden Şentürk, "Yeni sezonda en az  play-off hedefleyoruz ve oyuncularımız bunu başaracak kapasitededir. Transferlerin kulübe ve tüm Bayburt'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İmza törenine Eski Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, asbaşkan Hakan Kobal ve Pendikspor Kulübü Başkanı Sami Bayram da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor'da İmza Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement