Bayburt Grup Özel İdare, Teknik Direktör Türkoğlu ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Bayburt Grup Özel İdare, Teknik Direktör Türkoğlu ile Anlaştı

Bayburt Grup Özel İdare, Teknik Direktör Türkoğlu ile Anlaştı

Spor Toto 3. Lige yükselen Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü, teknik direktör Nevzat Türkoğlu ile anlaştı.

08.07.2014 12:18  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'e yükselen Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü, teknik direktör Nevzat Türkoğlu ile anlaştı.

Kulüp başkanı Hikmet Şentürk, Bayburt Konağı'nda gerçekleşen tanıtım töreninde yaptığı açıklamada, Nevzat Türkoğlu ve ekibine takımı Spor Toto 3. Lig'de en iyi şekilde yöneteceklerine inandıkları için emanet ettiklerini söyledi.

Şentürk, Türkoğlu ve ekibinin takımı Spor Toto 3. Lig'den bir üst lige taşıyabilecek durumda olduğunu belirterek, "Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü olarak gençlere daha çok yer vermek istiyoruz. Çünkü gençler daha çok idealist oluyor ve başarı için hem kendilerine hem de takım için daha fazla çalışıyorlar. Bu alanda isim yapmış ve daha tanınmış insanları da takımın başına getirme gücümüz ve imkanımızda vardı ancak biz gençlere inandığımız için tercihimizi bu yönde kullandık" dedi.

Türkiye'de futbolun gençler tarafından daha da ileriye götürüleceğine inandığını ifade eden Şentürk, "Türkiye'de futbol istenilen seviyede değil. Bizlerin alttan gelen genç arkadaşlarımıza fırsat vermemiz gerektiğine inanıyorum. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü olarak Üçüncü Lig'deki ilk yıl hedefimiz kolej bir takım olarak ilk beşte yer almak. İnşallah hocalarımızın da katkıları ile bu doğrultuda oluşturacağımız takımımızla bunu sağlayıp ve ondan sonraki yıllarda da bir üst lige yükseleceğiz" diye konuştu.

Teknik direktör Nevzat Türkoğlu ise bu tür görevlerin bir bayrak yarışı gibi olduğunu dile getirerek, "Bu bayrak şimdilik bizde, yarın bir başkasında olacaktır. Bizleri bu göreve layık gören başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Takımın şampiyon olarak buralara gelmesinde emeği bulunan başta Bülent Topuzoğlu hocaya, futbolculara, yönetim ve taraftarlara teşekkür ediyorum. En kısa sürede gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak 15-20 Temmuz gibi de futbolcularımızla birlikte topbaşı yapacağız"  ifadelerini kullandı. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Grup Özel İdare, Teknik Direktör Türkoğlu ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement