Bayburt İl Özel İdaresi Araç Parkını Genişletti - Son Dakika
Yerel

Bayburt İl Özel İdaresi Araç Parkını Genişletti

Bayburt İl Özel İdaresi araç parkına katılan yeni iş makinelerinin tanıtımı için tören düzenlendi.

14.04.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt İl Özel İdaresi araç parkına katılan yeni iş makinelerinin tanıtımı için tören düzenlendi.

Törene, Vali Yusuf Odabaş, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreter Vekili Abdulhamit Karaca, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Milletvekili adayı Naci Ağbal ile bazı davetliler katıldı.

Elçi, burada yaptığı konuşmada, 2 greyder, 2 kamyon, 3 çöp toplama aracı, 2 tunel kazıcı ve 2 binek otomobil olmak üzere 11 aracın Özel İdare parkına katıldığını söyledi.

Kent merkezinde ne varsa köylerde de onun olması için çalıştıklarını dile getiren Elçi, "İnşallah Allah gayretlerimizi boşa çıkarmaz. Hep birlikte daha çok gayret edip daha çok hizmet edeceğiz. Köylerimizle ilgili yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Bayburt İl Özel İdaresi olarak Başbakanlığa bir dosya gönderdik. Bu dosyada köylerimizde yangın hidrantlarının oluşturulması, sulama kanallarının yeniden yapılması, yolların bakım ve onarımının yaplıması, köy içi düzenlemelerin yapılması ile kanalizasyon tesislerinin yapılması gibi birçok talebimizi Başbakanlığımıza ilettik" dedi.

Araçlar okunan duanın ardından hizmete alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt İl Özel İdaresi Araç Parkını Genişletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement