Bayburt Milletvekili Naci Ağbal Bu Kez Spot Toto'nun Kapısını Çaldı - Son Dakika
Yerel

Bayburt Milletvekili Naci Ağbal Bu Kez Spot Toto'nun Kapısını Çaldı

Bayburt Milletvekili Naci Ağbal Bu Kez Spot Toto\'nun Kapısını Çaldı

Bayburt milletvekili Naci Ağbal, Spor Toto Başkanlığı’ndan toplamda 890 bin liralık ödeneğin İl Özel İdaresi ve amatör kulüplere aktarıldığını açıkladı.

06.08.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt milletvekili Naci Ağbal, Spor Toto Başkanlığı'ndan toplamda 890 bin liralık ödeneğin İl Özel İdaresi ve amatör kulüplere aktarıldığını açıkladı.

Bayburt milletvekili Naci Ağbal, Spor Toto Başkanlığı'ndan köy okullarının bakım ve onarımlarının yapılabilmesi için 740 bin lira ve buna ilaveten, Bayburt'ta amatör spor kulüplerinin çalışmalarını desteklemek amacıyla 150 bin liralık ödeneğin ilgili kurumlara aktarıldığını bildirdi.

Köy muhtarlarının taleplerini dikkate alarak çalışmalarını sürdüren AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Spor Toto Başkanlığı'ndan 740 bin liralık ödeneğin köy okullarının bakım ve onarımlarının yapılabilmesi için İl Özel İdaresi'ne aktarıldığını ifade etti.

Ağbal, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Köy muhtarlarımızın bize ilettiği talepler arasında köy okullarımızın bir kısmının onarım gerektirdiği, bu tatil döneminde okullarına tadilat yapılması ile ilgili talepleri vardı. İl Özel İdaresi tadilat gerektiren okullar ile ilgili bir çalışma yaptı. Biz de Spor Toto Başkanlığı yetkilileri ile görüşmeler yaptık ve bugün Spor Toto Başkanlığı'ndan 740 bin liralık ödenek köy okullarımızın bakım ve onarımlarının yapılabilmesi için İl Özel İdaresi'ne aktarıldı."

Ayrıca Ağbal'ın girişimleri sonucunda yine Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndan Bayburt'ta amatör olarak faaliyet gösteren spor kulüplerine 150 bin liralık destek aktarıldı.

Böylece Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndan bugün toplam 890 bin liralık kaynak Bayburt'a aktarıldığını dile getiren Ağbal şunları söyledi:

"Buna ilaveten, Bayburt'ta amatör spor kulüplerimizin çalışmalarını desteklemek üzere Spor Toto Teşkilat Başkanlığı nezdinde girişimlerimiz sonucunda, Yönetim Kurulu kararı ile spor alanında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek amacıyla 150 bin liralık ek ödenek daha aktarıldı."

Ağbal, köy okullarının onarımı ve amatör spor kulüplerine destek amacıyla gönderilen söz konusu kaynakların tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Yönetim Kurulu'na ve Spor Toto

Genel Müdürü'ne teşekkür ederek, Bayburt için hayırlı olmasını temenni etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Milletvekili Naci Ağbal Bu Kez Spot Toto'nun Kapısını Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement