Bayburt PMYO'da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı - Son Dakika
Yerel

Bayburt PMYO'da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı

Bayburt PMYO\'da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı

Bayburt PMYO Okul Müdürü Çiçek: "Ülkelerin gelişmesindeki en önemli gösterge eğitim düzeyidir."

17.09.2014 15:13  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu'nun (PMYO) 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılışı için tören düzenlendi.

Hikmet Çağlar Konferans Salonundaki törene, Bayburt Vali Vekili Abdulhamit Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Jandarma Komutanı İsmail Ferhat Özbaş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, PMYO Müdürü Bülent Çiçek ile kamu kurum temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Çiçek, törende yaptığı konuşmada, ülkelerin gelişmesindeki en önemli göstergenin eğitim düzeyi olduğunu söyledi.

Türk polis teşkilatının her geçen gün eğitim kalitesinin arttığını belirten Çiçek, "Polis teşkilatı hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan başarılı çalışmalar yapmaktadır. Kanun uygulayıcılar olarak da nitelendirilen emniyet mensupları, suç ve suçlularla mücadeleyi insan haklarına saygı çerçevesinde ve hukuk kurallarına bağlı olarak sürdürüyor. Polisimiz her türlü durum ve koşulda görevini yerine getirirken halkın kendisine karşı güven ve saygınlık duygusu içerisinde olmasını sağlamalı. Halk ile olan diyaloğunu en üst seviyede tutabilmeli ve onların desteğini her zaman yanında bulabilmelidir" dedi.

Konuşmaların ardından yeni eğitim ve öğretim yılı, Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu'nun verdiği ilk dersle başladı. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt PMYO'da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement