Bayburt Şehidini Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Bayburt Şehidini Uğurladı

Bayburt Şehidini Uğurladı

Muş’un Hasköy ilçesinde trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Serkan Saka, memleketi Bayburt’ta toprağa verildi.

18.09.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Hasköy ilçesinde trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Serkan Saka, memleketi Bayburt'ta toprağa verildi.

Bitlis'teki törenin ardından helikopterle Bayburt'a getirilen Özel Harekat polisi Serkan Saka'nın cenazesi, Yakutiye Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Şingah Mahallesi Asri Mezarlığı'nda babasının mezarının yanına defnedildi. Evli ve 8 aylık bir kız çocuğu olan şehit Saka'nın 3 gün önce doğum gününü kutladığı, Bayburt merkezde aldığı dairenin son taksitini de kaza yaptığı gün ödediği öğrenildi.

Saka'nın cenazesine ailesinin yanı sıra Bayburt Vali Vekili Abdulhamit Karaca, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ile Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt milletvekilleri Naci Ağbali, Karabey Kadrikaraoğlu, polis arkadaşları ve Bayburtlular katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayburt Şehidini Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement