Bayburt Sivil Toplum Kuruşlarından Milli Eğitim Müdürüne Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bayburt Sivil Toplum Kuruşlarından Milli Eğitim Müdürüne Anlamlı Ziyaret

Bayburt Sivil Toplum Kuruşlarından Milli Eğitim Müdürüne Anlamlı Ziyaret

Bayburt’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle tüm eğitim çalışanları adına Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

25.11.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle tüm eğitim çalışanları adına Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

Bu anlamlı günde Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan'ı ; Hacı Ali Polat ( Başkabanlık Müşaviri), Prof. Dr. Mehmet Gavgalı ( Mühendislik Fakültesi Dekanı), Cengiz Karakaşoğlu ( Gençlik Spor İl Müdürü), Hayrettin Pala ( Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü), Doç. Dr. Nevzat Aydın ( Din Kült. ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölüm Başkanı), Fikret Özbey ( Memur-Sen İl temsilcisi), Hüsnü Yağmur (İlim Yayma Cemiyeti Bayburt Şube Başkanı), Mehmet Öcal Varınca ( Ensar Vakfı Başkan Vekili), Adil Kacır ( Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı), İlhami Polat ( İHH,İnsani Yardım Derneği Başkanı), Hatem Serkan Taner ( Cihannüma Derneği Bayburt Temsilcisi), Gökhan Akbaş( Şuurlu Öğretmenler Derneği Başkan Vekili), Adem Durulmuş ( Memur-Sen, Müs-Der yöneticisi ve basın danışmanı) ziyaret ettiler.

Heyet adına söz alan Hüsnü Yağmur, son yıllarda Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Başarı İçin El Ele" projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara değinerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: ' Valiliğimiz himayesinde yürütülen bu faaliyetler neticesinde öğrencilerimizin akademik başarılarını artırarak, Türkiye genelinde öğrenci başarısı sıralamasında önemli kazanımlar elde edildi. Öğretmen Veli iletişiminin iyi bir şekilde kurulması, kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik çalışmalar ve Okullar Hayat Olsun Projesi ile Değerler Eğitimi kapsamında, bilginin yanında değerlerimizi yaşayarak öğrenme, aile ve topluma örnek insan olma, kişilik kazanma gibi değerlerimizi geliştirerek, bu konuda özverili çalışan tüm eğitim çalışanlarının gününü kutlamak üzere, burada bulunduklarını ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Doğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, duygularını şöyle ifade etti: 'Sivil Toplum Kuruluşlarının birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü çalışmalardan dolayı hoşnut olduğunu, bu birlikteliğin tüm ülke genelin de sağlanması gerektiğini vurguladı. Bu birlikteliğin eğitime yansımasının ise, başarının artırılması açısından daha iyi olacağını ifade eden Doğan, sözlerine şöyle devam etti: " Eğitim öğretimde hedefimiz ilimizi daha yukarılara taşıma, çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamaktır. Bu da ancak iyi bir eğitim ortamının hazırlanmasıyla mümkün olacaktır. Başarı İçin El Ele' projesiyle öğrencilerin kişilik ve karakter eğitimlerine destek olacak değerler eğitimini uygulayarak, Öğretmenler, öğrenciler, kamu kurum kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları gibi tüm paydaşlar ele ele verdiğimizde öğrencilerimizin geleceğinin daha iyi inşa edilebileceğini vurguladı. "

Daha sonra Sivil Toplum Temsilcileri, tüm Eğitim Çalışanları adına Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan'a Eğitime yaptıkları katkı adına Şükran Plaketi takdim ettiler. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Sivil Toplum Kuruşlarından Milli Eğitim Müdürüne Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement