Bayburt'ta, 3. Sınıf Emniyet Müdürünün Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Bayburt'ta, 3. Sınıf Emniyet Müdürünün Ölü Bulunması

Bayburt'ta 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfü Evci'nin, kaldığı apartta ölü bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yapılan ilk incelemede, Evci'nin kesici bir aletle öldürüldüğü belirlendi Boynunda ve karnında kesik izleri bulunan Evci'nin ölümüyle ilgili sürülen soruşturmada, apart yetkilileri ile müşterilerden kan ve doku örnekleri alan ekipler, buradaki 35 kişinin ifadesine başvurdu.

18.11.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfü Evci'nin, kaldığı apartta ölü bulunmasına ilişkin yapılan ilk incelemede, Evci'nin kesici bir aletle öldürüldüğü tespit edildi.

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli Evci'nin, 14 Kasım Cuma günü kaldığı apartta ölü bulunmasının ardından polis ekipleri geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları ilk olay yeri incelemesinde Evci'nin kesici bir aletle öldürüldüğünü tespit etti.

Ekipler, cesedin bulunduğu odada yaptıkları incelemelerde, olay sırasında Evci'nin katiliyle uzun bir süre boğuşma yaşadığını ve boğuşmanın etkisiyle odanın tavanı ile bir çok yerine kan bulaştığını belirledi.

Evci'nin bıçakla boğazından ve karnından kesici aletle öldürüldüğünü tespit eden ekipler, suç aletine ise rastlamadı.

Olay gecesi Evci'nin odasında tatlı yenildiği ve tatlı tabağının yanında iki çatal olduğu tespit eden ekipler, evdeki ayakkabı izlerinden, cinayeti işlediğinden şüphelenen kişinin Evci'nin odası ve banyosunda bir süre gezdiği kanısına vardı.

Evci'nin evde cesedinin bulunduğu gün beylik tabancasına rastlamayan ekipler, ertesi gün yaptığı detaylı incelemede, söz konusu silahı Evci'nin odasında buldu.

"Apart yetkilileri ve müşterilerden kan örnekleri alındı"

Ekipler, soruşturma kapsamında, apartta kalan kişilerle bina yetkililerinden oluşan 35 kişinin ifadeleri ile kan ve doku örneklerini aldı.

Evci'nin telefon kayıtlarını da inceleyen ekipler, olayın olduğu 13 Kasım Perşembe günü saat 21.30 sıralarında polis okulunda görevli ve aynı apartta kalan teknisyen S.G'nin cep telefonundan mesaj attığını gördü.

Polis ekipleri, bunun üzerine Evci'ye, "Müdürüm kız arkadaşımdan ayrıldım, Canım çok sıkılıyor, görüşelim" mesajı atan S.G'nin ifadesine başvurdu.

İfadesinde, olayla ilgisinin olmadığını belirten S.G'nin, "olayın yaşandığı gün saat 21.30'dan sonra Evci ile kendi odasında oturduğunu ve Evci'nin gece saat 01.30 civarında tekrar apartın 7. katındaki odasına çıktığını" söylediği öğrenildi.

- "Duyduğum ses bir insanın acı çekme sesiydi"

Ekiplerin ifadesine başvurduğu ve apartta Evci'nin karşısındaki odada kalan L.A. da  olay gecesi ders çalışırken saat 04.00 sıralarında acı bir ses duyduğunu söyledi.

Gelen ses üzerine irkilerek gözetleme yerinden dışarı baktığını anlatan L.A, ifadesinde şunları kaydetti:

"Duyduğum ses bir insanın acı çekme sesiydi. Hemen kalkıp kapının gözetleme yerinden dışarı baktım. Koridordaki ışıklar sensörlü olduğu için yanar diye bekledim. Herhangi bir ışık yanmayınca geri geldim ve apart yetkililerini aradım. Onlar da cevap vermeyince kendi kendime evham yaptığımı düşünerek yattım. Onun için polisi aramak aklıma gelmedi."

Polis ekiplerinin  şüphelinin yakalanması için başlattığı geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulunda görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Evci, 14 Kasım Cuma günü kaldığı Zahit Mahallesi Ayyıldız Caddesi'ndaki apartta ölü bulunmuştu. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayburt'ta, 3. Sınıf Emniyet Müdürünün Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • havva kırhan: cinayeti kesinlikle otelde barınan birisi yaptı. Şübhem teknisyen yardımcısı 0 0 Yanıtla

Advertisement