Bayburt'ta Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Bayburt'ta Bayramlaşma

Bayburt'ta Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

04.10.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Şeyhhayran Mahalle Odasında düzenlenen bayramlaşma programına Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, kaymakamlar, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Vali Odabaş, bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma, sevgi ve huzur günleri olduğunu söyledi.

Bu günlerin ehemmiyetini bilerek bayramların kutlandığını dile getiren Odabaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ama birileri bizim birliğimize kast ediyor, bizim birliğimizi bozuyor. Bizim birliğimizin bozulması için bir takım planlar düzenliyor. Biz diyoruz ki Bayburt'ta olduğu gibi, değişik diğer illerimizde olduğu gibi her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Onu korumak kollamak durumundayız. Çünkü eğer birlik ve beraberliğimizi bozarsak, huzur ve güvenimizi bozarsak, devletimizi milletimizi bozar parçalarsak, bu güveni, bu barışı elde edemeyiz, devam ettiremeyiz."

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ise yaptığı konuşmada, son yıllarda bayramların hep buruk yaşandığını ifade ederek, "Ramazan Bayramımız buruktu. Biraz düzelmesine rağmen Kurban Bayramımız da buruk. Zira İslam coğrafyasında ve Türk dünyasında akan gözyaşı, akan kan henüz durmadı. Allah'tan dua ve niyaz ediyoruz ki bu akan kanı ve akan gözyaşını bir an önce durdursun. Bizlerin de bu gözyaşının ve kanın durmasında payımız olsun, duasını hassaten temenni ediyorum" dedi. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt'ta Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement