Bayburt'ta 9 Köy Evi Yandı - Son Dakika
Güncel

Bayburt'ta 9 Köy Evi Yandı

Bayburt'un Kozluk Köyünde dün çıkan yangın nedeniyle evleri kullanılamaz hale ve zarar gören gelen ailelere, Türk Kızılayı tarafından yardım yapıldı.

12.12.2014 19:57  Güncelleme: 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'un Kozluk köyünde dün çıkan yangın nedeniyle evleri kullanılamaz hale ve zarar gören gelen ailelere, Türk Kızılayı tarafından yardım yapıldı.

Türk Kızılayı Doğu Anadolu Bölge Afet Müdürlüğü, yangında mağdur olan ailelere yatak, battaniye ve gıda kolileri dağıttı.

Kurumun Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailelerin yaşadığı üzüntüyü kendilerinin de hissettiğini söyledi.

Yangında evi zarar gören 9 aileye gerekli yardım malzemelerini ulaştırdıklarını belirten Aksoy, "Türk Kızılayı olarak tüm köy sakinlerine geçmiş dileklerimizi iletiyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Adil Arslan ise yangında tek tesellinin, herhangi bir can kaybı yaşanmaması olduğunu bildirdi.

Maddi zararın kısa sürede giderilebileceğini anlatan Arslan, "İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak yaptığımız hasar tespiti doğrultusunda Türk Kızılayı ile hemen irtibata geçerek ailelerimizin bir nebze de olsa yaralarının sarılmasını sağladık" diye konuştu.

Kozluk köyünde çıkan yangında, bitişik haldeki altışar ev ile ahır kullanılamaz hale gelmiş, 3 ev ise hasar görmüştü. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayburt'ta 9 Köy Evi Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement