Bayburt'un En Güzel Buzağıları Seçildi - Son Dakika
Yerel

Bayburt'un En Güzel Buzağıları Seçildi

Bayburt\'un En Güzel Buzağıları Seçildi

22. Geleneksel Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında düzenlenen en güzel buzağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

15.07.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22. Geleneksel Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında düzenlenen en güzel buzağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Dede Korkut Şölenleri kapsamında her yıl gerçekleşen ve Belediyeye ait hayvan pazarında düzenlenen yarışmaya AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaslan, Bayburt Vali Yardımcısı Recep Höl, Belediye Başkanı Mete Memiş, Samsun'un İlkadım İlçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, Samsun Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hakan Tali, Bayburt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe ve vatandaşlar katıldı.

Dereceye Girenler Altınla Ödüllendirildi

Naci Ahıskalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen yarışmada protokolün selamlama konuşmalarından sonra ödül törenine geçildi.

Simental ve montofon olmak üzere iki kategoride yapılan yarışmada birinci olan buzağıların sahipleri Sıtkı Telli ve Emre Karaduman ödüllerini AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaslan'nın elinden alırken 2. olan buzağıların sahipleri Hüseyin Adıbeş ve Yakup Kızıl'a ödüllerini Vali Yardımcısı Recep Höl takdim etti. 3. olan buzağıların sahipleri Beytullah Yaya ile Uğur Daştan'a ise ödüllerini Belediye Başkanı Mete Memiş verdi. Ayrıca Yaver Develioğlu, Harun Karacabak ve Ahmet Han'ın sahibi olduğu buzağılarda mansiyon ödülüne layık görüldü. Program ödül töreninin ardından sonra erdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt'un En Güzel Buzağıları Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement