Bayburt Üniversitesi Bilimsel Yayın Ödülleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Bayburt Üniversitesi Bilimsel Yayın Ödülleri Verildi

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğünce, üniversite bünyesindeki akademik personele, Bilimsel Yayın Ödülleri verildi.

03.05.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğünce, üniversite bünyesindeki akademik personele, Bilimsel Yayın Ödülleri verildi.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonundaki ödül törenine, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı.

Vali Odabaş buradaki konuşmasında, üniversitelerin büyüklüğünün bilimsel yayınlarla ölçülmesi gerektiğini vurgulayarak, "Bir ülkenin kalkınması, gelişmesi, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartılması bu eğitim kurumlarımızın, üniversitelerimizin bu yayınlarıyla ve çalışmalarıyla olacak. Çocuklarımızın, yavrularımızın eğitilmesiyle ve geliştirilmesiyle mümkün olacak." dedi.

Üniversite Rektörü Coşkun da törende sadece ilk üçe seçilen akademisyenlerin ödüllendirildiğine dikkat çekerek, "İnşallah bundan sonraki yıllarda Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler gibi alanları da detaylandıracağız. Mümkün mertebe bu alanlarda çalışmalarını sürdüren ve yayınlarını yapan arkadaşlarımızı kuşatmaya çalışacağız. Ben arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ödüle layık görülen akademik personele ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayburt Üniversitesi Bilimsel Yayın Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement