Bayburt Valisi Ustaoğlu'ndan Bgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bayburt Valisi Ustaoğlu'ndan Bgc'ye Ziyaret

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Gazeteciler Gemiyetini (BGC) ziyaret etti.

25.08.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Gazeteciler Gemiyetini (BGC) ziyaret etti.

Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, Bayburt'un tarihi geçmişi, huzuru, güveni, birlikteliği ve kardeşliği ile Türkiye'de örnek bir il olduğunu söyledi.

Böyle bir ilde vali olarak görev yapmaktan onur duyduğunu dile getiren Ustaoğlu, "İlimizin geleceği adına başta kırsal altyapı olmak üzere eğitimden sağlığa, kırsal kalkınmadan kültürel kaltınmaya kadar valilik adına yapabileceğimiz birçok şeyi inşallah gerçekleştirme adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Ustaoğlu, kamu kurumlarının alanlarında çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiğini, geniş bir alana yayıldığı için bunların çok fazla bilinirliğinin olmadığını belirtti.

Çalışma anlayışının insan odaklı olduğunu ve buna çok önem verdiğini ifade eden Ustaoğlu, şöyle konuştu:

"Çözüm üreten, vatandaşla devlet arasındaki kamusal ilişkilerde bariyer oluşturan değil, bariyerleri aşan ve çözüm odaklı bir görev anlayışını her zaman için ön planda tutuyoruz. Yine mümkün olabildiğince vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalışacağız. Yönetişim anlayışını ön plana çıkartan bir anlayışla idarecilik yapmaya çalışacağız. Çünkü toplumda karşılığı olmayan hiçbir hizmetin sürdürülebilirliği mümkün değil. Toplumda kabul edilecek, karşılığı olacak hizmetlerle işimizi yapmaya çalışacağız."

Ustaoğlu, devletin şefkatli elinin ilin en ücra köşesindeki vatandaşa ulaşması noktasında elinden gelen çabayı saf edeceğini belirtti.

Bayburt'un valilik olarak ilk gözağrısı olduğunu ifade eden Ustaoğlu, "Başta Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'ın desteğiyle kenti ve Bayburt halkını daha iyi refah seviyesine ulaştırma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah önümüzdeki yıl yatırım programlarının çalışma aşamasında yerinde tespitler yaparak, eğitimden sağlığa, kültüründen tarım sektörüne her alanda gayret içinde olacağız. Bayburt'un geleceğine ve ilerlemesine katkı sağlama adına elimizden gelen gayreti inşallah göstereceğiz." diye konuştu.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek Vali Ustaoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayburt Valisi Ustaoğlu'ndan Bgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement