Bayburt Valisi Ustaoğlu'ndan İlçelere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bayburt Valisi Ustaoğlu'ndan İlçelere Ziyaret

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, ilçeleri tanımak amacıyla çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

29.06.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, ilçeleri tanımak amacıyla çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Aydıntepe ilçesini ziyaret eden Ustaoğlu, burada Kaymakam Yeliz Yıldızhan, Belediye Başkanı Haşim Şentürk ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamında Yıldızhan'dan ilçe hakkında bilgi alan Vali Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, kentte görev yapan kamu kurum temsilcilerinin çözüm odaklı çalışmalar yapmasına dikkat çekti.

Ustaoğlu, tüm ilgililerin dinleyen, sorunları çözen bir anlayışla hareket etmesine vurgu yaparak, şunları dile getirdi:

"Vatandaşa hizmet noktasında vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön plana çıkartan bir anlayış içinde olacağız. Tüm bu yaklaşımızın temel prensibi de hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygı olacak. Artık ülkemizin çağdaş yönetim anlayışında geldiği nokta yönetişim diye tabir ettiğimiz, işin içine sivil toplum kuruluşlarını da sokan bir anlayış günümüzde daha kabul edilebilir bir hal aldı. Çünkü siz ne yaparsanız yapın bunun toplumda bir karşılığı yoksa sizin o yönetiminiz asla kabul görmez, yapacağınız işlerin de bir karşılığı olmaz."

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Aydıntepe Belediyesini ziyaret eden Ustaoğlu, belediye çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Haşim Şentürk'ten bilgi aldı.

Ustaoğlu, daha sonra beraberindekilerle Bayburt- Trabzon arasında yapımı devam eden Salmankaş Tüneli'ne geçerek buradaki çalışmalar hakkında tünel yetkililerinden bilgi aldı.

Aydıntepe ziyareti kapsamında daha sonra Arpalı Belde Belediyesine geçen Vali Ustaoğlu, burada da Belediye Başkanı Şadi Terzi'den yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Demirözü ilçesine geçen Ustaoğlu, Kaymakam Zihni Yıldızhan ile ilçedeki diğer ilgililer tarafından karşılandı. Kaymakamlık makamında ilçe hakkında bilgi alan Vali Ustaoğlu, daha sonra beraberindekilerle Demirözü Barajı'na geçerek incelemede bulundu.

Vali Ustaoğlu, tarım ve hayvancılığın yöre için önemli olduğunu ifade ederek, Demirözü Barajı ve sulama projesinin tamamlanmasıyla birlikte tarımda verimliliğin artacağını ve çiftçilerin daha çok üreterek daha çok kazanacağını söyledi.

Ustaoğlu, daha sonra Gökçedere beldesine geçerek Belediye Başkanı Necmettin Bakır'ı ziyaret etti, beldedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu, ilçedeki şehit aileleri ile esnafları da ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayburt Valisi Ustaoğlu'ndan İlçelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement