Bayburt Ziraat Odası Başkanlığına Yıldırımtepe Seçildi - Son Dakika
Yerel

Bayburt Ziraat Odası Başkanlığına Yıldırımtepe Seçildi

Bayburt Ziraat Odası Başkanlığına Abuzer Yıldırımtepe yeniden seçildi.

10.02.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Ziraat Odası Başkanlığına Abuzer Yıldırımtepe yeniden seçildi.

Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda yapılan Bayburt Ziraat Odası Başkanlığı 25. Olağan Genel Kurulu'na, Vali Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ile delegeler katıldı.

Vali Odabaş, burada yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılığın Bayburt için çok önemli bir alan olduğunu dile getirerek, "İnsanımızın büyük bir kısmının tarım ve hayvancılıktan geçimlerini sağladığı hepimizce bilinen bir gerçek. Dolayısıyla tarım ve hayvancılığı geliştirerek Bayburt'ta yaşayan insanımızın milli gelirini artırıcı tedbirler almak, ziraat odasına, üyelerine ve yönetimine yardımcı olmak hepimizin asli görevi olması olduğunu düşünüyorum" dedi.

Mevcut başkan Abuzer Yıldırımtepe'nin tek aday olduğu seçimde 131 delegeden 126'sı oy kullandı. Yıldırımtepe, oyların tamamını alarak yeniden Bayburt Zirrat Odası Başkanı seçildi. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Ziraat Odası Başkanlığına Yıldırımtepe Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement