Bayburtlularda Fenerbahçe Heyecanı - Son Dakika
Spor

Bayburtlularda Fenerbahçe Heyecanı

Bayburtlularda Fenerbahçe Heyecanı

Türkiye'nin nüfus olarak en küçük ili olan Bayburt, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ile karşılaşmak için kente gelen Fenerbahçe kafilesini ağırlamanın heyecanını yaşıyor.

16.12.2014 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent merkezindeki Genç Osman Stadı'nda bugün saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşma öncesi kentte büyük hareketlilik yaşanıyor.

Kentin merkezindeki Saat Kule Meydanı'ndaki Saat Kulesi'ne takımlarının renkleri olan sarı - siyah renkli bayrak asan taraftarlar, heyecanla maç saatini bekliyor. Şehirde davul zurna eşliğinde maça gitmeye hazırlanan ev sahibi takımın taraftarları, Fenerbahçe'yi kentte ağırlamaktan memnun.

Kentteki esnaf da iş yerlerine hem kendi takımları hem de konuk takımın renklerini taşıyan flamalar astı.

Ev sahibi takımın "Kurukafalar" adlı taraftar grubu üyesi Kadir İşcan, Fenerbahçe maçı için statta muhteşem bir kareografi hazırladıklarını belirterek, "Herkesi maça davet ediyoruz, Bayburtspor'a katkı vermelerini istiyoruz. Tribündeki biletler bitmek üzere. Nasıl Pendik Fenerbahçe'yi yendiyse biz de Feneri 2-1 yenip puansız göndereceğiz" dedi.

"Fenerbahçe'yi hezimete uğratacağız"

Fenerbahçe'yi Bayburt'ta ağırlamaktan mutlu olduklarını anlatan İşçan, "Bayburt kadim bir şehir, misafirperverliği, dostluğu en iyi şekilde hissettiren bir şehir. Bunu da bugün Tüm Türkiye görecek. Biz yeneceğiz ancak inşallah dostluk kazanacak" diye konuştu.

Bayburtlu vatandaşlardan Asım Çapan da Fenarbahçe'nin, sarı-siyahlı ekibi küçümsediği için as kadrosunu getirmediğine işaret ederek, "Bizi haliyle küçümsediler ve yeneceklerini bilerek geldiler, as kadrosunu getirmediler ama Allah'ın izniyle onları yenerek göndereceğiz. Fenerbahçe büyük bir takım şehrimize gelmesinden memnunuz. Ama Fenerbahçe'yi hezimete uğratacağız" ifadelerini kullandı.

"Bayburt Bayburt olalı Fenerbahçe'yi görmemişti"

Bayburtlu esnaf Ramiz Bayrak da Fenerbahçe'nin tarihinde ilk kez kente gelişi sebebiyle şehirde bir hareketilik yaşandığını anlattı.

Türkiye'nin en küçük şehri Bayburt'ta Fenerbahçe'yi ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Bayrak, "Ben de Fenerbahçeli'yim. Takımı burada ağırlamak bizim için şeref. Maçta ise Fenerbahçeliyiz ama gönlümüz yine Bayburt'tan yana olacak. 1-0 olsun bizim olsun. Fenerbahçe'nin gelişi nedeniyle Bayburt'ta mükemmel bir hareketlilik var. Şehrin tanıtımı için çok iyi. 3-4 gündür televizyonlar Bayburt'u tanıtıyor" diye konuştu.

Bilgehan Sancar ise Fenerbahçe'nin gelişini "yüzyılda yaşanacak bir olay" diye niteleyerek, şunları kaydetti:

"Bayburtsporumuz 1973 doğumlu ben de 1973 doğumluyum, ikimizin de doğum günü, 41 yaşındayız. Bayburt Bayburt olalı Fenerbahçe'yi görmemişti. Bugün güneş tutulması yaşanıyor. Gönlümüzden geçen Bayburtspor ama yenilsek de üzülmeyeceğiz. Bayburt, Fenerbahçe el ele hep beraber tribüne."

Fenerbahçeli taraftarlar, karşılamadan memnun

Maç için İstanbul'dan gelen Fenerbahçe taraftarından Mert Sınav, maçı kazanacaklarını belirterek, Anadolu takımlarının kazanmasını da istediklerini söyledi.

Oğuzhan Koçer ise Fenerbahçe'yi görmek için İstanbul'dan memleketi Bayburt'a geldiğini anlatarak, "Fenarbahçe bahane aslında memleketi görmeye geldim. Maçı Fenerbahçe olarak kazanırız ama aslında gönlümüz Bayburt'tan yana Bayburt Türkiye'nin en küçük ili olabilir ama ama en güzel illerinden biri, insanları sıcacık, Fenerbahçe'yi de çok güzel ağırladılar" şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bayburtlularda Fenerbahçe Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement