Baydemir, Rotayı Siverek'e Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Baydemir, Rotayı Siverek'e Çevirdi

Baydemir, Rotayı Siverek\'e Çevirdi

HDP Urfa Milletvekili adayı Osman Baydemir, Siverek'te halkla buluştu. Baydemir ilçe merkezindeki temaslarında 1 Kasım için destek istedi.

07.10.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa Milletvekili Osman Baydemir, 1 Kasım seçimleri için yürüttüğü kampanyasına Siverek'le devam etti.

Günü Urfa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Siverek'te geçiren Baydemir burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sabahın erken saatlerinde Siverek'e giden Baydemir, ilk olarak HDP Siverek İlçe Eş Başkanı Kamil Göktaş ve partililer tarafından karşılandı. Esnaf ziyaretiyle başlayan Siverek programında vatandaşlarla sohbet eden Baydemir, 1 Kasım seçileri için destek istedi. Hem esnafın hem de vatandaşın başarı dualarına muhatap oldu. Baydmeir ile fotoğraf çekmek için yarışan gençler ise Siverek programının renkli ayrıntılarıydı.

İlçenin en yoğun bölgesindeki Hürriyet Caddesi üzerinde esnafı dolaştıktan sonra halk arasında 'İspayi pazarı' olarak bilinen Siverek Spotçular Çarşısı'nı gezen Baydemir, 1 Kasım'da HDP'nin Urfa'nın birinci partisi olacağına inandığını ifade etti. Taziye ve eşraf ziyaretleriyle süren Siverek programının sonunda Siverek Madeni Eşyalar Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Hacı İnan'la bir araya gelen Osman Baydemir, ilçenin ve esnafın sorunlarına dair görüş alışverişinde bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Baydemir, Rotayı Siverek'e Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement