Bayer Leverkusen 1-0 Atletico Madrid (Maç Özeti) - Son Dakika
Spor

Bayer Leverkusen 1-0 Atletico Madrid (Maç Özeti)

Bayer Leverkusen 1-0 Atletico Madrid (Maç Özeti)

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında evinde Atletico Madrid'i ağırlayan Bayer Leverkusen sahadan 1-0 galip ayrıldı.

25.02.2015 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçında Arda Turan'lı Atletico Madrid, Bayer LEverkusen karşısında Bay Arena'dan boynu bükük ayrıldı. Bayern'in 1-0 galibiyeti ile biten maçta tek gol 57. dakikada Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

BAYER TEHLİKELİ GELDİ (7'): Castro ile atağa kalkan Leverkusen Atletico defansını eksik ve dengesiz yakaladı. Ceza sahası önünde Castro'nun pasıyla topla buluşan Bender yerden bir şutla şansını denedi ancak yop az farkla dışarı çıktı.

TOP ÇİZGİDEN ÇIKTI (12'): Sol kanattan Hakan'ın kullandığı kornerde top ceza sahası sol çaprazına sekti. Seken topun gelişine bir şut çıkaran Wendell, istediği vuruşu yapamasa da havadan gelen topa Spahic dokundu. Kaleye yönelen bu tehlikeli yopu Atletico defansı çizgiden çıkardı ve tehlike uzaklaştırıldı.

İLK KART THIAGO'YA (22'): Kalesinde gerçekleşen ani atakta orta saha üzerinde rakibini arkadan yaptığı müdahale ile düşüren Thiago sarı kart gördü.

DİREKTEN DÖNDÜ (26'): Kimsenin beklemediği anda Bayer Leverkusen stoperi Spahic uzaklardan çok sert vurdu ancak Moya'yı geçen top sol yan ve üst direğin kesiştiği noktadan oyun alanına geri döndü.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bayer Leverkusen 1-0 Atletico Madrid (Maç Özeti) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement