Bayern Münih, Wolfsburg'u 2-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Bayern Münih, Wolfsburg'u 2-1 Yendi

Bayern Münih, Wolfsburg\'u 2-1 Yendi

Bundesliga'da son şampiyon Bayern Münih, sahasında ağırladığı Wolfsburg'u 2-1'lik skorla devirdi ve yeni sezona 3 puanla başladı.

22.08.2014 23:47  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundesliga'nın açılış maçında son şampiyon Bayern Münih, Allianz Arena'da Wolfsburg'u konuk etti. Baştan sonra üstün bir oyun sergileyen Bavyera ekibi, rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

MÜLLER GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Etkili başlayan Bayern, 12. dakikada Müller ile gole çok yaklaştı. Lahm'ın pasında ceza sahasına süzülen Alman golcü, çaprazdan çok sert vurdu ancak kaleciyi geçmeyi başaramadı.

ROBBEN HAZIRLADI, MÜLLER ÖNE GEÇİRDİ

İlk yarım saat geçilirken, Lewandowski ile rakip ceza sahasında üst üste pozisyonlar bulan Münih ekibi, aradığı golü 37'de Müller ile buldu. Arjen Robben'in hazırladığı pozisyonda Müller, yakın mesafeden topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı Bayern'in 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

ROBBEN HIZ YAPTI!

İkinci yarı üste üste gollerle start aldı. 47'de hızlı gelişen Bayern atağında Lewandowski'nin pasında Hollandalı yıldız Robben kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu filelere yollamakta hiç zorlanmadı: 2-0

OLIC HARİKA ATTI

Wolfsburg'un ise cevabı fazla gecikmedi. Vierinha'nın pasında Olic, ceza sahası çizgisi üzerinden eski takımına şahane bir gol kaydetti ve farkı tekrar 1'e indirdi.

ROBBEN DİREĞE TAKILDI

Wolfsburg savunmasının açıklarını iyi değerlendiren Bayern'de ise, 90. dakikada Robben direğe takılan isim oldu. Rode'nin güzel pasında savunmanın arkasına sarkan Hollandalı, ceza sahasına girer girmez şutunu çıkardı ancak top direkte patladı.

Bayern, Wofsburg'u 2-1'lik skorla devirerek sezona galibiyetle başlamayı başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bayern Münih, Wolfsburg'u 2-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement