Baygem'den Bir Başarı Daha - Son Dakika
Yerel

Baygem'den Bir Başarı Daha

Baygem\'den Bir Başarı Daha

İzmir’de, Bayraklı Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM)’nde eğitim gören ve girdiği LYS sınavından başarı gösterip tercih yapan 276 öğrenciden 256’sı liselere yerleşti.

18.08.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Bayraklı Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM)'nde eğitim gören ve girdiği LYS sınavından başarı gösterip tercih yapan 276 öğrenciden 256'sı liselere yerleşti.

Bayraklı Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM)'nde eğitim gören öğrenciler, yerleştirilme sonuçlarıyla da büyük bir başarı yakaladı. LYS sınavından başarı gösterip tercih yapan 276 öğrenciden 256'sı istediği liselere yerleşmeyi başardı.

TEOG yerleştirme puan türüne göre, kurs birincisi 500 tam puan üzerinden 489,400 puan alan Eda Cilvez oldu. Cilvez, kurs ikincisi Selin Nur Selin ve Fatmanur Aybüke Akbaş İzmir Çiğli Fen Lisesine yerleşti.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, BAYGEM öğrencilerinin yakaladığı başarının göğüslerini kabarttığını belirterek, "Öğrencilerimiz üniversite sınavlarında yüzde 100 başarı elde etmişti. TEOG sonuçlarına göre 276 öğrencimizden 256'sı istediği liseleri kazanmayı başardı. Bu sonuçla sevincimiz katlandı. BAYGEM İzmir'de parmakla gösterilen bir eğitim kurumu oldu. Bizim göz bebeği projemiz. Gençlerimizi ve emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baygem'den Bir Başarı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement