Baygem'in Başarılı Öğrencileri Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Baygem'in Başarılı Öğrencileri Ödüllerini Aldı

Baygem\'in Başarılı Öğrencileri Ödüllerini Aldı

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM), LYS, YGS ve TEOG sınavlarında başarılı olan, lise ile üniversiteye yerleşen öğrenciler için ödül töreni düzenledi.

25.08.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM), LYS, YGS ve TEOG sınavlarında başarılı olan, lise ile üniversiteye yerleşen öğrenciler için ödül töreni düzenledi.

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM) öğrencileri için Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen ödül törenine, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, belediye meclis üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Başkan Hasan Karabağ, öğrencilerin başarısı ile gururlandıklarını söyledi. Karabağ, "Yaptığımız törenler içerisinde en anlamlısı bu. İlk olarak dershane müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Üniversiteyi kazanmayı başaran Safiye ve Hülya'nın hayat hikayeleri ve başarıları bizim için örnek olsun. Ben Talatpaşa İlkokulunu bitirmiş, Bayraklı Ortaokulundan mezun olmuş sonunda makine mühendisliği bölümünü bitirmiş ve Bayraklı'ya belediye başkanı olmuş bir ağabeyinizim. Burada okulların fiziki koşulları biraz daha sıkıntılıdır. Yoksul aile çocuğu sayısı daha fazladır. İmkanlarımız biraz daha dardır. 'Buralardan üniversiteye insan kazandırabilir miyiz?' diye de hep endişe duyarız. Bu anlamda rol model, yani tipik örnekleri arkadaşlarımız aramızda. Görme engelli Safiye bütün engelleri aşarak edebiyat öğretmeni oluyor, liseyi dışarıdan bitiren Hülya ise Türkçe öğretmenliği kazanıyor. Muhteşem iki başarı. Bütün olumsuzluklara, ailenizin ekonomik durumu kurslara göndermeye elverişli olmamasına rağmen belediyenin verdiği imkanlarla hayata tutunabilme, geleceğe kendinize hazırlayabilme olanağınız oldu. Ekonomik durumu iyi olan aileler çocuklarını özel kurslara gönderirken, bu çocukları ikinci, üçüncü kez kurs imkanına kavuşup üniversiteyi kazanırken, bizim dershanemizde bir sefer fırsat bulan sizlerin bunu iyi değerlendirip ailenize yük olmadan, kursu başarıyla tamamlayıp önemli bir başarı elde ettiniz. Bu durum bizim bölgede 50 park, 10 tane kültür merkezi, birçok yol yapmamıza bedeldir. Biz sizinle gurur duyuyoruz" dedi.

Karabağ konuşmasının ardından sınavlardan aldıkları puanlarla BAYGEM'de ilk üç sırayı alan öğrencilere çeyrek altın hediye etti. Tören sonunda tüm öğrencilere mezuniyet teşekkür belgesi ile mp3 çalar hediye edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baygem'in Başarılı Öğrencileri Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement