Bayındır'da Yer Gök Kırmızı - Son Dakika
Yerel

Bayındır'da Yer Gök Kırmızı

Bayındır\'da Yer Gök Kırmızı

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’nin talimatıyla, Zafer Bayramı ve Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında tüm ilçe kırmızı beyaz renge boyandı.

29.08.2014 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli'nin talimatıyla, Zafer Bayramı ve Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında tüm ilçe kırmızı beyaz renge boyandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasının ardından, 4 Eylül'deki ilçenin kurtuluşuna kadar bayraklar asılı kalacak. Bayrak asma işlemi bugün gece ve yarın devam edecek.

Bayındır Belediyesi kurtuluş etkinlikleri için çalışmaları tamamladı. Bayındır halkını 30 Ağustos'tan itibaren bir hafta boyunca sürprizler bekliyor. 30 Ağustos'ta yapılacak gündüz etkinliklerinin ardından akşam saat 21.00'de Şehir Stadı'nda Gözde Anıl, Hazal ve Ferdi Gürses konseriyle Zafer Bayramı kutlanacak. 2 Eylül tarihinde ise; kurtuluş gününe özel, Turgut Özakman'ın aynı adlı eserinden tiyatroya uyarlanan Şu Çılgın Türkler oyunu sergilenecek. Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncularının yer aldığı sunum, Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'nde Saat: 15.00 ve 21.00'de olmak üzere iki kez sahnelenecek.

3 Eylül Çarşamba günü TRT Müzik Bayındır'dan tüm dünyaya canlı yayın yapacak. Ege'den Ezgiler programı Şehir Stadı'nda saat 21: 30'da başlayacak. 4 Eylül'de ise Türk Halk Müziği'nin en önemli seslerinden CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Bayındır'a konuk olacak. Şehir Stadı'nda yapılacak konser, akşam 09.00'da başlayacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayındır'da Yer Gök Kırmızı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement